Из живота на порнозвездите 1

Момичето от снимката се казва: Кейдън Крос (Kayden Kross) и е започнала кариерата си в индустрията за мъже, водена от природозащитнически подбуди.

На 18 годишна възраст e започнала да работи като стриптизьорка в нощен клуб, за да събере пари и да откупи едно пони, което е щяло да бъде заклано.

На страницата и в Τwisty's споменава, че имала ексхибиционистки накланости и тази работа всъщност и помогнала да разберe колко много всъщност обича да се съблича пред хора и да бъде снимана... и така продължила да се съблича в бара, дори след като откупила понито, после се снимала за Penthouse и Digital Dreamgirls, през април 2006 е на корицата на американското издание на Ηustler.

Кариерата и на модел за възрастни може би се обяснява и от зодията и - Дева. Родената на 15 септември 1985 Кейдън e с кавказка жилка и в момента учи психология в Сакраменто и вече е порноактриса на свободна практика, след като от Vivid Entertainment, не подновиха договара и миналата година.

Класирана е в топ 20 на най-известните и желани порноактриси за 2007.

Галерия:


Posted in Етикети: |

1 коментара:

  1. Анонимен Says:

    те изобщо как са имали договор с нея? тя е била непълнолетна... ма те Ъпсурт, за да пеят "85 са добри деца..." все нещо знаят! а това с "green peace" подбудите е повече от смешно! Верно, че като сме голи, сме изцяло в стил - натуралното си е най-хубаво, ма чак пък толко...абе, да е жива и здрава девойката