Социално-отговорният блог иска помощ

Мартинчо си търси помощници. По-скоро търси съмишленици. Търси будни хора с хаплив стил и ум като бръснач. Търси луди глави, на които им е писнало от уродливостта на социума ни, на които дупките, мръсотията и боклуците са им дошли до гуша и искат да викнат силно, така че всичко да ги чуят:

Не може така! Трябва да се счупи нещо, нещо да се промени!
Засега Мартинчо не може да си позволи да ти плаща, но той може да ти даде поле за изява, иска да ти помогне да бъдеш чут, иска като Сократ да ти помогне да родиш това, което вече имаш в себе си, но не си намерил начин да го покажеш. Мартинчо има амбициозният план да започне да плаща за твоето мнение, стига и ти малко да му помогнеш и да го популяризираш.

Ако отговаряш на горните условия, и нямаш нищо против гореописаната ситуация, ще се радвам да станеш част от екипа на "И като каза, рече..." и нека заедно с теб променим мотото на блога на:
"Блога на хилядите социално-отговорни хора в България".

Ако нещо ти е направило впечатление, ако нещо те гложди, ако искаш да споделиш нещо, но нямаш поле за изява и блоговете са нещо плашещо за теб, прати ми един майл, за да публикувам мнението ти тук, и стотици хора да разберат твоята позиция, защото ти си важен и обществото се върти около теб, не обратното.

Posted in Етикети: , , |

9 коментара:

  1. Анонимен Says:

    emi aide... az she se snimam gola, ti she me pot-vash i nakraya i dvamata she sme izvetni i bogati, a site-a masovo poseshtavan LOL :)

  2. MARFI Says:

    Нямах точно това предвид :)

  3. Анонимен Says:

    penchy каза :

    Съгласен съм !

  4. MARFI Says:

    Разбирам те...

  5. Анонимен Says:

    penchy каза :
    Искай съвет от maicky . Той знае как .

  6. Анонимен Says:

    Ако Мартинчо е готов да плаща за моето мнение, може да ми пише :)

    За хапливостта и ума като бръснач може сам да провери в блога ми. Както и какво ще спечели от популяризация там.

  7. MARFI Says:

    Longanlon мерзи, за отзивчивостта, Мартинчо, търси мастити рекламодатели да му плащат първо на него, после той на свой ред на теб :)

    Че си умен и пишеш уникално и креативно знам, чета блога ти редовно :)

  8. druf Says:

    мартинчо, пиле, искаш ли моята скромна помощ?

  9. MARFI Says:

    Иска ли питане :) Добре дошъл!