Оператор на телефон и пералня!

Изобретателността на българския работодател е пословична, креативността на българския шеф е неизчерпаема.

Ето и последния пример в това отношение:

Оператор в телефонен център и пералня

Тъй написано, човек се чуди от къде точно ще "оперира" от телефонния център или ще оперира с телефона докато се върти в пералнята?

Перфектният кандидат според мен трябва да обича много да съблюдава работата на пералнята, движенията на барабана и да го довеждат до хипнотичен екстаз, а докато чака дрехите да се изперат да проверява новостите от живота на всичките си приятелки.

Пералнята ми се струва интелегента, от ново поколение и вероятно праща факс на оператора, щом спре да оперира нечии дрехи, затова се изисква и:

"работа с факс"

Освен това пералнята май се връзва и с интернет, за да си сваля последните новости в пералните програми, половин центруфуга, бясна центрофуга и тем подобни бета и алфа рилиизи на популярните програми за перални като:

"Whirlpool nightmare" "Careful Wool Washer v. 1" и други.

Чест прави на креативния бизнесмен комбиниращ чистотата с комуникациите, че не е посочил като задължително изискване към кандидатите владеенето на поне един чужд език и минимум магистратура, за да започнат работа в многоуважаваната му фирма:

"Файн Сълюшънс ЕООД" Ми, да изключително файн даже фешън сълюшън си е да наемеш човек за 2 работи и да му плащаш като за половин.

Дали обаче този сълюшън е файн и с работника?

Posted in Етикети: , |

5 коментара:

  1. Анонимен Says:

    За съжаление това е българскатадействителност и не мисля че скоро нещата ще станат по-добре.не знам по какво личи че сме в Европейския съюз.Да не говорим каква част от народа са принудени да работят на черно в собствената си държава,за да създадат що годе нормален живот за семействата си...не знам според мен лично картинката е жалка...

  2. MARFI Says:

    Картинката е повече от жалка, българска е, това прилагателно придобива все нови и все отрицателни значения.

  3. християнче Says:

    Доколкото съдя по обявата става дума за voip кабинки и обществена пералня, които ползват едно помещение. Единствено в България обществената пералня има нужда от човек, който да я наглежда, за да не тръгнат на някъде машините :-)
    Според мен обявата е доста добра и работата нито изисква специализация познания в двете сфери, нито ще се извършва кой-знае колко и каква работа.

  4. MARFI Says:

    "Доста добра" не бих нарекъл пъдарската работа, която се предлага, нито пък имайки предвид заплащането 15 лв. на ден.

  5. Анонимен Says:

    Картинката и според мен е жалка. Тая държава не върви на добре и това си е.

    И в чужбина съм виждал абсурдни обяви, примерно за програмисти, които трябва да знаят 20-30 езика, но това е нормално.

    А тук, ако си сервитьорка примерно, трябва и да чистиш, да миеш чинии, да переш покривки и т.н. Абе... Българска работа