След срещата с еврокомисар Кунева

Вчера, ден след поканата и срещата с господин Паси уважих и поканата за среща с г-жа Меглена Кунева и президентът на Международното европейско движение и бивш председател на Европейския парламент Пат Кокс

Ето и кратко видео, от мислещата телевизия РЕТВ:



На видеото разпознавате и директорът на комисията по вътрешен ред и сигурност - г-н. Минчо Спасов и г-жа Антония Първанова. г-н Спасов ни припомни за евродиректива 24, която гласи, че операторите на интернет и мобилни услуги са длъжни да съхраняват трафични данни от 6 до 12 месеца, както и порочната му интерпретация от партията столетница - не само съхраняване, но и безконтролно следене от страна на органите на "реда".

А сега това което коментирах, случаят "Станишев в ТУ"

Зачитам пресата на 14 май:

Актуално.ком - Дата : 14 Май 2009 г. 13:50:

"Темата на дискусията ще бъде "Професионалната реализация на младите специалисти" и ще се състои днес от 15.00 часа в зала 2140, блок 2 на ТУ - София."

След събитието... нито ред в Актуално, нито където и да било освен в:

ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ ДИСКУСИОННИ ФОРУМИ


""На 14. май Станишев е посетил предизборно ТУ -София. По време на това посещение е станал страшен скандал! Задавали са му въпроси, направили са го смешен!!! Имало е няколко телевизии и журналисти от други медии, но никой не посмя да го отрази - направете си сметка за какво става дума!..."

За какво става дума наистина!

Повсеместна журналистическа пародия, от първа ръка знам че политическа публикация не се печата без да се плати... независимо от темата..., за какво става дума!?






0 коментара: