Светски Хроникьор

Светският хроникьор Гошко се събуди след концерта на мегазвездата Преслава, прегледа кадрите, погледна press release-a, от Пайнер и се залови за работа.

Материалът с който разполагаше не беше обещаващ.

Облеклото на звездата било семпло... от столичните бутици щяха да му се разсърдят, затова бързо сложи 2 нули зад обявената цена на тоалета, така де, да сте чули и видяли блуза с изрязано деколте и поличка, която едва покрива бедрата да струва по-малко от 2000 лева?

Гошко изтри българската валута, сложи евро, звучи по-престижно.

Зачете се по-надолу... Токът бил спрял, но само плейбек машината била вързана към UPS, Преси се уплашила и започнала да вика в тъмното, а отзад песента си вървяла...

Гошко сметна това за недопустимо и го пренаписа:

"Въпреки възникналите технически проблеми, звездата на Пайнер, не загуби самообладание, а продължи дори без светлината от мощните прожектори да весели вярната си публика, като сцената се озаряваше единствено от брилянтната и усмивка."

Гошко потърка радостно ръце, беше доволен от себе си, още едно посредствено събитие беше отразено бляскаво и още една посредствена звезда беше издигната в култ.

Гошко се обади на Митьо Пайнера и рапортура чинно, Митьо обеща да му запази място в следващото прослушване за нови звезди, бил запазил цял етаж от един хотел близо до Орлов Мост, имал много гостенки от провинцията.




Posted in Етикети: , |

0 коментара: