Хвала на хАмериканските експерти!

Недоразумението в ляво се казва Даниел Фрийд (Daniel Fried), той освен че май е загубил рационална мисъл е много вещ по балканските въпроси и преди да излезне в заслужена пенсия, ще реши с какво име да влезне бившата югославска република Македония в структурите на НАТО, за да може храбрите македоснки бойци да убиват иракски агресори, които искат да си отмъщават на наследниците на Александър Велики за инвазията му преди 2000 години!

Dnes.bg са правели статия в която се казва, че помощник държавният секретар на САЩ, Даниел Фрийд информирал гърци и македонци, че Америка, страната с най-голям коефициент на интелигентност на глава на населиението в света, знае по-добре от българи, гърци и македонци, как трябва да бъде коректното име на малката ни западна съседка.

Днес.бг не са наясно, че помощник държавен секретар съотвестства на заместинк външен министър в родната политическа система, но това няма значение, няма значение, че родната преса се изпълва с празни понятия, готови калки и заемки, това което има значение е да се знае, че Америка контролира нещата, и този мъдър, човек знае по-добре от експерти и професори по история как трябва да се нарича новата държава със столица Скопие...

От днес.бг не са си направили труда да ни запознаят със светлата личност на този мъдрец, който е служил в Ленинград и Варшава, но колко знае от Балканска история е спорно, знае колкото всички хАмериканци, само да намеря балканите на картата и ще им е*а майката!

Тревожното е че в България, не остана мислеща медия, тревожното е че Америка се бърка навсякъде канена и неканена, тревожното е че ние нямаме нищо против, тревожното е че световните медии препечатват статии и ги препревеждат без коментар и по този начин, ние комфортно живеем със заблудите спускани ни от хАмериканците!




Posted in Етикети: , |

4 коментара:

  1. Анонимен Says:

    те поне много се бъркат пак ще ги наиграят. Поне бяха голяма работа 2 небостъргача се сринаха. Рано или късно пак ще гризнат дръвцето тая паплач

  2. tech_noir Says: Този коментар бе премахнат от автора.
  3. tech_noir Says:

    Имаме против, просто няма много-много алтернативи за съжаление. Иначе трагичните продажби/посещения/гледаемост на новинарските медии са добра илюстрация колко се отвратиха вече хората.

  4. Анонимен Says:

    Citiram zaheto. Vijdam i kraq na tazi velika amerikanska naciq deto nito e velika nito dori bih narekal oshte naciq.