Кривият национализъм и Сидеров

Волен Сидеров е един достоен българин с гръцка фамилия.

σίδερο на гръцки означава желязо.

Надявам се това прозвище (железният) да е дадено на прадедите на Сидеров, от гърците които бягали от тежките ботуши на Сидеров старши, нейде по фронтовете на беломорието.

Представям си как тежка гръцка картечница не е могла да пробие здравата българска униформа на Сидеров старши и така гърците го нарекли "железният".

Или в малко романтичен вариант, дядото на Сидеров, след като сам овладял едно вдигнало се на бунт гръцко село, решил да посее сидеровото семе и жените като видяли какво се крие в потурите му, в хор възкликнали:

-"Желязо, желязо има в в гащите"

Това са само предположения, но ако бях на мястото на Волен Сидеров, щях да ги използвам в моята политическа и националистическа кариера, както и в прогандата си. (така и така си я имам таз фамилия, що да не я ползвам)

Но той, най-вероятно не е много горд от фамилията си и предпочита да не се говори за нея или не познава корена си и не иска да си признае, че има баба или дядо гърци.

В това аз не виждам нищо лошо, но е малко в противоречие с кампанията му против цигани турци и евреи, защото тази кампания, ще се обърне към самият него, като чужд елемент в чистата ни раса.

Благодаря на приятеля ми Никос, който ме наведе на тези мисли



Posted in Етикети: , |

7 коментара:

  1. man0l Says:

    Интересна гледна точка крадеца вика дръжте крадеца!

  2. RoujkaBG Says:

    Marfi, ако имаш време за губене можеш да прегледаш сайтовете на Атака и ще видиш какви ежби и борби падат в тая партия между честни наивници и Воленчовите ченгета и мекерета.

    Навсякъде в цялата страна- ВТърново, Варна, Стара Загора, Димитровград и т.н.Почти няма регионална организация, която да не е била сформирана от ентусиасти, впоследствие подменени с хора на Волея.

    В Търново всички наивници бяха подменени с бивши служители на ДС, какъвто е и тъста на Сидеров, бащата на Капка Георгиева. Чисто фамилна партия,която се ръководи от фамилията.

    Тъжното е, че хората ги разбраха що за птици са, но поради липса на друга алтернатива гласуват с отрицателен вот за леви и десни,и дават шанс на тоя да се катери успешно по избирателната стълбица.

    Чудя се как при наличието на толкова много млади, умни, честни и чисти хора не успявате да се организират в своя НОВА партия, а се вливат в редиците на стари компрометирани партии като БСП, СДС, НДСВ и прочие доказали се
    комерсални ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ.

  3. VP Says:

    Тука не съм съгласен.. Фамилии колкото щеш на тоя свят.. Освен това - виж Хитлер?
    Защо той е викал против евреите след като е бил такъв?
    Сидеров.. Щеше да е интересно, ако беше станал президент (лично мнение)

  4. MARFI Says:

    Към Валентин:

    Благодаря за сраввнието с Хитлер, много е на място и много подходящо, може би ако има власт Сидерчо... не не ми се мисли.

    Ако стане президент, той или недай си боже бат Бойко, аз имигрирам, честно и Ви оставям турците да идват на избирателни екскурзии и да Ви гласуват съдбата.

    Към Ружка:

    Нямам намерение да си губя времето със сайтчета или форуми на Атака, това според мен е забавно, но вреди на свободното ми време ;)

    Иначе за партията на младите и умните, май няма да се получи, щото те нямат място в политиката, където се омърсяваш за секунди от бълвоча, интригите и задкулисните подлагания, слагания и тн.

    Без мен там.

  5. Анонимен Says:

    Волен Сидеров на сапун! Тварежен дядо...аман от политика...мразя я ! В нашето анархично време да се говори за политика е безмислено...

    OmG! Пак почна да ми избива алергията като се сетих за политика...

    поздрави
    www.lubo555.com

  6. VP Says:

    Marf, искаш да кажеш, че ако Сидеров беше станал президент щеше да се обедини с ДуПиСе-то ли ???
    Интересно... Наистина интересно мнение! Да говори против тях, а после да им предложи съюз...
    Макар че честно казано не го вярвам...
    Иначе както обичам да се бъзика аз "Ако Волен беше станал президент, сега щяхме да въртим цигарка някъде на фронта..."
    :D

  7. MARFI Says:

    A едва ли ще се обедияват, просто е жалко че хората гласуват за тях :(

    Това с фронта е добро.