Pain in the ass?!

От всекидневните ми контакти с англоговорящи достигнах до извода, че масово западната цивилизация, тоест на запад от Кале (Callais) - Великобритания и Щатите най-вече страдат от болки в задника:

Pain in the Ass!

Имат различни причинители тези болки:

  1. Несъгласие с тезата ти..
  2. Несъгласие с тезата ти, която е в ущърб на тезата на човека с болки в гъза.
  3. И двете от горепосочените.

Като цяло, ние българите нещо като ни тормози, казваме, че ни е заболяло главата от него, или че ни е изприщило езика, е англоговорящите народи, явно имат чувствителни на ядосване и говор... хемороиди от които и в социолекта им се е убособило - гъзобол или:

Pain in the Ass.

Друго често позлвана дума е така преведената:

Гъзодупка - Аsshole, отново имаме мотива със задника, човек би казал че всички неприятности на западняците идват от гъза или дупката му или и от двете едновременно, примерно: ако една Аsshole им причинява Pain in the Ass.

Аз мислих бая, обаче не знам как една дупка - asshole, може да причини нещо сама, тоест тя е пасивна бидейки дупка и ти или падаш в нея или я избягваш, нали?
Следователно: Pain in the Ass се самопричинява от самият потърпевш, който в жизнения си път попада на Asshole

И после твърдят, че аз съм бил задник, при положение, че цялата им цивилизация се върти около болките им в гъза -лицемери!






Posted in Етикети: , , |

2 коментара:

  1. Bee Says:

    бебчо, гениален си :) интерпретацията ти е необорима!
    ма недей да оставяш некви allholes да ти причиняват pain in the head... не им се връзвай... те са си малоумни и ще си останат такива...

  2. Polly Says:

    lol!!!! you my friend are certainly a pain in the a-hole :)
    this was indeed really funny :) I figured you didn't check the spelling for Calais?
    peace