Плът за без пари

От четвъртък насам, дните си прекарвах в НДК, помогайки на гръцките представители на 25-тото международно туристическо изложение - Ηοliday & Spa Expo.

Не само женската, ами и мъжката част от гръцките изложители бяха доста мили с мен, черпеха ме със сладкиши, вино, подаряваха ми интересни книги и като дойде време да се разотиваме, разбрах какво ги е подтиквало...

Дискретно ме дръпнаха настрана и поискаха да им намеря "момичета" за вечерта.

Тъй като имах твърде малко време да реагирам пък и да си кажа честно ме мързеше им се обадих по-късно и им се извиних, че тази вечер няма да се получи, тъй като не мога да открия човека дето се занимава с това и така остана за следващия ден - петък.

Обадиха ми се вечерта към 21:00 и аз вече бях подготвен, имах оферта за "елитни" мацки цената започва от 70 евро на час, а удоволствието за цяла вечер струва 150 евро, мацките идват до хотела и нямат проблем с охраната тъй като са едно ниво поне над обикновенните жрици, поназнайват и английски, перфектни бяха за случая, да, взимат скъпо, но си заслужава.

Гърците отхвърлиха предложението и отидох да ги взема от хотела да пообиколим, тъй като аз самият не знам къде са момичетата, се обадих на един приятел от "Омега Транс Такси". Омега Транс са добра фирма, техни коли рядко ще видите по стоянки, те работят или на адреси или с ваучери на завод "Електроника", а през ноща возят предимно жрици на любовта.

Та момчето с таксито беше много точен човек, обясни ми че само в центъра имало около 16 "офиса" с момичета, отидохме в първия, на бул. "Прага", само че не беше офис с момичета, ами вълча бърлога, в смисъл бяха предимно мургави, груби, абе не ни харесаха никак.

Няма проблеми, нали има 16 офиса, отидохме в един на Неофит Рилски, там беше останало само едно момиче, руса, слаба, нежна, под 20 години, направо ми стана жал. Гърците почнаха да я оглеждат като парче месо в магазина, което ме ядоса доста, седнах до нея на канапето и се опитах да завържа разговор и да я предразположа.

Харесаха я, платихме 120 лева, по 60 лева на час. Парите се разпределят както следва - 25 за момичето, 25 за сводника и 10 лева бонус за таксиджията дето ни докара. Купуваш си малко щастие за смешни пари.

Докато плащах успях да мерна ценоразпис за масаж и работно време на масажен център които висяха на вратата, явно по този начин се легализира "бизнеса", под името център за нестандартен масаж.

Момичетата работят само на ваш терен, таке че качихме всички в таксито и отидохме в хотел "Родина". В "Родина" е проблематично, понеже на втория етаж също се предлагат девойки и охраната не гледа с добро око на външни мацки...

Момичето явно притеснено ми го обясни това и ми каза, че евентуално ако се качи, то на излизане ще получи здрав тупаник и единствения начин да се спаси е да и направя регистрация като гост в стая - 60 лева на вечер.

Няма проблеми, отиваме на рецепцията, правя и регистрация 60 лева, само че не може разбира се името и да влезне във фактурата, която ще се издаде на името на гръцката делегация, тези пари отидоха директно под масата и на свой ред се разпределиха между охраната и жените от рецепцията.

Цялата заработка на момичето за двата часа беше 200 лева, от тях 50 лева за нея, 50 за сводника, 40 за таксито (20 лева от нейната заработка + 20 лева от сметката, която направихме) по 20 лева за двамата от охраната и 20 за рецепционистката на "Родина", привидно всички са доволни, но като си помислиш, че момичето се продава за 25 лева на час се отвращавам колко добре разботи тази машина за пари и експлоатация на жени.

Ситуацията няма да се промени, ако не се легализира този бизнес и жриците не си направят синдикат, като са легални ще имат и минимална ставка, за която да отдават плътта си на заинтересованите, но докато всичко е в рамките на сенчестатта икономика всички освен момичета са доволни.




Posted in Етикети: , |

8 коментара:

  1. Анонимен Says:

    Честно казано заглавието е объркващо... но иначе си прав...

  2. Анонимен Says:

    Тая пабота дето я разправяш че момичетата ще са добре далеч не е така. Я виж Холандия, уж легализирана професията а пак един човек държи бизнеса и то в по-голямата му част нелегално... Ами че у нас като са легални компаньонките задай си въпроса колко от тях са се регистрирали??? за 2006 пишеше някъде че само една пловдивчанка си е платила патентния данък и то само за месец.... Колко мислиш ще искат да се регистрират като проститутки???? Ако някоя жена иска да излезе на светло и да "е легална" и сега може... но май не е в това работата и не работят така нещата. Опитът на тия преди нас го доказва...
    Мишо

  3. MARFI Says:

    Все пак си мисля, че ако е малко легално поне, ще имат поне медицински контрол и каквото и да си говорим, хем и казват най-старата професия на проституцията, хем не е професия при положение, че е в сянка...

  4. Анонимен Says:

    Абе ако питате мен това не са жрици ми са си направо Курви

  5. Анонимен Says:

    1. На б бул. Птага 32 ве4е не са като едно време... Ахх още помня ласките на ива , лили и петя .. ! Сега започват да ги викат от доста рано и е трудно да намери6 подходяща без резервация - да знае6 за другия път.
    2. В хотел родина предлагат платени момичета на последния етаж ... а цената за чуйденци е около 100 Евро за астрономически, (без новогоди6ното увеличение :))
    3. на кои номер казва6 на Неофит Рилски?

  6. MARFI Says:

    9804315 e телефона на Н. Рилски.

  7. Maria Peicheva Says:

    "70 евро на час" им се е видяло много? Егати мизерниците, егати чудото... Толко противнярщина има на тоя свят ей - не стига, че тормозят бедния студент Марфи да им се прави на сводник, ами и мизерничат и го карат да обикаля по цяла София да търсят "евтинкото"! Гнус!!! Абе, Марфи, на твое място директно в Перник щях да ги откарам, да им хвърлят по един бой на аванта пред хотел "Струма". И накрая не написа? Какво, цялата делегация използвала една проститутка в рамките на 2 часа? Ей, виждаме ги кои са на снимките в другата ти статия. Срам, срам...

  8. MARFI Says:

    Само двама проявиха апетити, другите май използваха топлото време и обикаляха из центъра, но да тези 2-ма, бяха много мизерни.