Апостол и върколаците

Благодаря на Литературата днес, на Розали и разбира се на моят идол - Апостол Апостолов.

Да не губим време, нека започваме:

Та многоуважаваният от мен, стожер на българското писане, гусин Апостолов е написал подробен материал за чудовищата на мрака, върколаци и темподобни...

И после след нападките на потребителите от форума, започва, пламенно да го защитава:

На всички скептици ще кажа само това: аз лично познавам човек, който е разкъсан от върколак!

Познавам такъв човек, т. е. познавах го. Защото върколакът не само че га разкъса, ами го и изяде. По останките на местопрестъплението и плицията, и прокуратурата стигнаха до извода, че човекът е разкъсан и изяден от върколак.

Вярно е, всичко е вярно, защото го писаха в "Шок". Ама вие не четете и там ви е грешката!

Само интелигентните, образованите, извисените българи четат вестник "Шок". Останалите четат "Уикенд". Така стоят нещата!

На всички искам да кажа едно: онези, които не четата така наречената жълта преса, са просто за оплакване. Защото само "Шок", "Шоу" и "Уикенд" разкриват цялата истина и по този начин извисяват душата на човека на възбог! Затова тези не жълти, а златни издания имат такива огромни тиражи!

Но тук идва голямото противоречие, Апостол нарича всички останали българи без себе си, боклуци, измекяри, глупаци в прав текст казва, че не четат жълтата преса щото са тъпи, пък после се продавала в големи тиражи, е как се получава? Но нека да продължим...

Толкова ви е акъла на вас, емигрантите. Щом си емигрант, значи си бунак, непрокопсаник, родоотстъпник. Четете поне сериозната българска преса - "Шок", "Шоу" и "Уикенд", та ега ви уврат тиквите.

Материалът не е мой, и се надявам източниците да не се засегнат, но не можах да се сдържа, Апостоле продължавай в същия дух!!




Posted in Етикети: , |

2 коментара:

  1. Анонимен Says:

    Просто спрете да му обръщате внимание ;). Въпросния г'син Апостолов пише само и единствено за да трупа популярност. Добра или лоша популярността си е популярност, това е основата на маркетинговата му система ;).
    Обърни внимание на коментарите му в блогсферата и ще видиш, че отново са писани само и единствено за единия ми ти обратен линк ;)
    По-малко нерви - повеече здраве ;)
    Аз отдавна не му обръщам внимание и когато видя коментар, пост или тема от него просто скролирам ;)

  2. Анонимен Says:

    Тази сутрин видях, че е написал още един коментар в статията ми в блога. В него продължава да нарича българите простаци и "вмирисани цървули". Напоследък се събраха доста негови мнения, така че не е изключено да напиша още един пост, събирателен и изчерпателен за живота и творчеството на Апостол :)