Важните неща, които пропуснахме

До тренировката за изборите останаха два дена - нека този път го направим правилно!

Свеждам до вниманието Ви един от най-силните анонси на Иван Бедров от Булевард България - този от 26 май - денят след първия провален (за мен) от участниците дебат на РЕТВ и СУ. Есенцията? - Гласувайте! Защото като им теглите майни на ум и ги "наказвате" с апатия - не постигате нищо, затова въпреки жегата в неделя - разходете се и гласувайте!

Чуйте го по-добре казано:


Изгледайте цялото видео заедно с разговора с Александър Симов от в-к "Дума" - относно листите на партията столетница (пълни с хора провалили се в управлението и загубили милиарди от еврофондове, включително и човекът прокарал заменките - Георги Божинов) както и със Светла Костадинова от Института за Пазарна Икономика относно денят на "свободата" от правителството (27 май) струва си!.

А сега въпреки че евродебатът в България бе убит и не чухте каква ще е позицията на партиите по евродирективите за работното време, за енергийна независимост, за майчинството и евентуалната отпуска и за бащата, изгледайте и това видео, от него ще получите представа какво изпуснахте и за какво предстой да се информирате:



Страхотен коментар на Виолета Симеонова от представителството на европейския парламент в София и Юлиана Николова - директор на европейския институт в столицата.

Заслужава си да видите цялото видео



3 коментара:

  1. Анонимен Says:

    Европейските избори са утре! Смятам да гласувам :)

  2. MARFI Says:

    Гласувай, вземи и приятели!

  3. fen Says:

    Колкото повече, толкова повече.
    Мечо Пух