Да спрем Калфин!

За пореден път Юсуф, Хасан и Ахмед ще решават бъдещето на България...

След "новите лица" от ГЕРБ, българите явно са доволни от усилията и развитието на държавата ни и ще пратят по четирима представители на БСП и ДПС в европарламента.

Пускам едно видео в което другарят Калфин безочливо заявява, че видите ли земеделците са получили един милиард от еврофондове!

Защо тогава вчера пак бяха пред министерството на земеделието? Да изкажат благодарност за получените средства и високите изкупни цени на суровината?



При положение, че 91% от посетителите на Дневник не вярват в лъжите на Калфин, кой ще гласува за него? Защо трябва да допускаме бабите да решават съдбата ни?

Но замълчи сърце! Безочливият другар Калфин отива в европарламента, както и чистият българин Винегин, дано поне родолюбците Филиз Хюсменова, Метин Казак и Корман Исмаилов освен турски знаят и Български, защото иначе "Шпигел" пак ще пише за нашите "депутати", но на никой няма да му пука тук.

Ако изгледате видеото ще разберете и целта на Калфин в Европарламента - той ще носи розовите си очила и ще разправя наляво и надясно колко е хубаво в България и как ние виждаме само лошото, а то правителството бачка денонощно за нашето благо, но ние не го оценяваме.

Друг човек много по заслужил да представлява България в ЕС от Бого Шопов и Меглена Кунева е например Слави Бинев!!

Другари, мирни поданици, моля Ви гласувайте! Не пускайте Калфин, Винегин и Бинев в европарламента, дълбоко вярвам, че имаме много по-добри алтернативи!


Данни от изследване на агенция "Скала" публикувано в Дневник


5 коментара:

  1. konev Says:

    Слави Бинев. WHAT? аз не искам Слави Бинев да ме представя в Европа.

  2. MARFI Says:

    И аз не искам, иди и гласувай за Зелени, за Сини или за Жълти, само не за Слави!

    Кажи и на приятелите си! Има още време!

  3. Георги Says:

    Няма смисъл да се гласува за зелените, съжалявам за Бого, но по тоя начин гласът ни отива на халост.

  4. MARFI Says:

    Гласувай за Надето тогава, 101% няма да иде на халост!

  5. Филип Петров Says:

    Пичове - просто гласувайте. Дори на халост гласа ви ще е по-добър отколкото да няма глас въобще. Моля ви - направете го за България!