Най-красивият и добрият

Яне Янев безспорно е най-харизматичната личност в българската политика.

Няма друг политически лидер, толкова убедителен, толкова красноречив, който не само да залее цяла България с билбордовете си, но и да го направи безплатно - фирмите масово се отказвали от печалбите си - твърдо решени да помогнат на Яне в похода му против корупцията, главно заради хубавите му очи.

Не са само рекламните фирми, които помагат безкористно на Яне. Хора известни с пословичното си сребролюбие ще работят цял месец за една по-редовна, по-законна и по-справедлива България: Хора на МОСАД ще охраняват денонощно Яне Янев, зачитам:

"Политическият съвет на РЗС е подписал договор с българо-израелски екип, който ще осъществява денонощна охрана на лидера на партията.

Услугата от израелска страна се предоставя под формата на безвъзмездна помощ със съдействието на бившия шеф на МОСАД ген. Дани Ятом, а от българска страна е сключен договор с частната охранителна фирма "Авангард секюрити” за сума от 3000 лева със срок до 5 юли."

Какво се оказва в крайна сметка? Евреите са по-българи от българите! Ма то и Яне си е виновен, избрал е авангардно решение, ако си беше избрал фирма "Командос Ас" и задникът му щеше да е цял и пари нямаше да дава...

Подаръците за Яне не свършват до тук: "Бивш царист му търкал плочките" в свръхскъпия офис на Раковска (наемът на който бе непосилен за "Сони" дори) лично бившият кадър на царя - Никола Николов лъскал плочките на офиса, дано не е лъскал и други неща на Яне.

Струва си да се жертваш за Яне, неговата кауза е правдива, поривите му чисти, ако той спечели - пичели цяла България, ако загуби - губи и Джефри ван Орден, губят европейските консерватори, губи цяла България.

Posted in Етикети: , |

16 коментара:

  1. tan4etonet Says:

    Ако МОСАД и Я.Янев успеят да унищожат кръговете от олигарси на ДПС и БСП, ЗАЩО НЕ ! Може пък това да е единствения начин да изчистим пред света и Европа облика си на "турска тоалетна"!МОСАД имат опит в борбата си с ислямистките фундаменталисти!А терористичната организация ДПС е точно такава!Момента явно е назрял!

  2. MARFI Says:

    Коментарът ти искрено ме разведри :) Нека го пазят на първо време, после да прочистват ДПС :)

  3. sunkata Says:

    Танчетонет..... :))) хо хо хо! Мисля че първо трябва да попрочетеш защо бившият генерал от МОСАД е тук. :))
    Колкото до статията .. в България наистина вече нищо неможе да ме учуди. :((

  4. Анонимен Says:

    Ха, ха, да умреш от смях. Ясно е че Яне е човек на бсп и дпс. Това за което той говори, Атака говори от 2005. Малко е позакъснял. Подлога.

  5. Анонимен Says:

    Освен червените бабички, сините лелички и пожарникарските фенове българската суперекзотична електорална фауна се обогати и с направо неземните фенове на Яни Янев, които възлагат надежди си за спасение на България на него. Направо получавам импулси да гласувам за ДПС. Още 500г. бой и ебан за да доуврат, може би, тези дебели тикви...

  6. М. Цветанов Says:

    Не знам платено ли ти е за да пишеш такива смешни статии или това са твои лични убеждения, но и в двата случая казаното от теб звучи смешно. Хайде, че съм Убавец, да ми дадат етаж от ЦУМ, как мислиш? Пращам и линк към клипче с изказване на Сидеров - чуй човека какво има да каже, после никой няма да ти има зъб, ако си изтриеш смехотворния пост. http://www.vbox7.com/play:15283a68&start=1681

    ПС: Нищо лично!

  7. MARFI Says:

    Г-н Цветанов, не е нужно да ми се плаща, за да видя нещата каквито са.

    Много съм разтревожен сега като ми имате зъб, да не ми пратите МОСАД :)

    Съмнявам се че Болен има да каже каквото и да е било освен да призовава за етнически вражди.

    В този блог никога не е бил трит пост и никога няма да бъде направено.

    Най-малкото след подобни жалки заплахи.

    Поздрави

  8. М. Цветанов Says:

    Ти май не си прочел добре коментара ми, писателю. Къде в него те заплаших? Къде казах, че ти имам зъб? Къде предположих, че ще ми изтриеш коментара? Къде казах, че Янев НЕ Е "Най-красивият и добрият", за какъвто го намираш(не засягам сексуалната ти ориентация)? Точно така - никъде! Тогава защо говориш врели некипели, а не по същество? Що се отнася до "Болен", както ти го наричаш, мисля, че той е единствения, който (цитирам теб) "вижда нещата каквито са" или поне един от малкото такива, които има смелостта да каже какво мисли на висок глас. И между другото неслучайно сложих линк към определен момент от изказването му, за да не те затруднявам с инструкции за превъртане на клипчето, но явно е трябвало да положа повече усилия. Е, както и да е, другия път ;).

    ПС: Пак повтарям - нищо лично, нямам за цел да променям политическите ти симпатии към някоя партия или да те убеждавам в нечии чисти намерения и тн.Няма смисъл да ми отговаряш - няма да посетя блога ти отново.Не, наистина, няма :)

    Жив и здрав да си та да радваш хората с хубавите си статии!

  9. MARFI Says:

    Научи се да четеш м/у редовете - нищо лично.

    Четене с разбиране се учи в първи клас - нищо лично.

    Сполай ти!

  10. Анонимен Says:

    Да обясним на М.Цветанов - постът е написан иронично, т.е. очаква се нормално интелигентния читател, да разбира обратно на написаното. М.Цветанов, по-добре, човече, недей се изказва, недей гласува, за твое добро и за доброто на хората към които си добронамерен.
    Марфи, човекът те е възприел буквално.
    Пълна лудница! Ще гласувам за ДПС, май!

  11. Анонимен Says:

    Та Волен Сидеров в споменатия клип казва същото, което и марфи, само че в прав текст. А, М.Цветанов разбира само от прав текст. Марфи пък отждествява позицията на Волен с тази на Я.Я. и не ще да види клипа. И на края осрахме елегантния пост с коментарите си. Жалко.

  12. MARFI Says:

    Привет приятели :)

    Не е пострадал много поста, в диалога се ражда истината, ще погледна клипчето значи :)

    Просто много работа, много идеи и няма време за всичко, а по презумция не мисля че Болен ще ми открие върховната мъдрост :)

  13. Анонимен Says:

    Много работа, много идеи, а малко време, защото утре като приемат турците в ЕС, ще ни залеят социално икономически като цунами, този път може и да е завинаги. Защото виждате, как е напреднала технологията по ерозиране на националния идентитет. Ниска грамотност, чалга, консумативно отношение,глобален свят, мултикултурно общество ...За 30-50г. ще остане само мокро място от българския народ.

  14. Анонимен Says:

    А,работата не е толкова сложна - разделено на партии (part - част лат.) едно общество се владее лесно, както сме и свидетели. Червени бабички срещу сини лелички, турци и цигани срещу българи,алтернатива ГЕРБ, Напред и РЗС. И една много малка група господа си въртят синджира...Нямат никакъв проблем с управлението на България, така както им е угодно на тях и техните господари.

  15. MARFI Says:

    По ирония на съдбата от нас ще зависи дали Турция да влезе в ЕС или не :) След 9 години, ако още сме в ЕС, ние ще го председателстваме тогава и ще има голям натиск от всички балкански страни.

    Но до тогава има все още много време, така че недейте черта мрачните прогнози за претопяване и асимилация още от сега.

  16. Анонимен Says:

    В случая под "нас" имаш предвид избирателите в България. Засега, това не ми вдъхва такъв оптимизъм, в контекста на поста за яневите фенове. Но както се казва, да правим каквото трябва, пък да става каквото ще.