Защо не му вярвате?

Мислех да се въздържа от коментар върху отчета на кабинета Станишев, обаче като видях как разни тъмни субекти като винаги недоволният от прогреса на България - Димитър Арамов например, оплюха кроткия и искрен Сергей, нещо в мен кипна...

Вижте видеото 40-та секунда и ще разберете защо се ядосах:


А ето как подло бе нападнат другаря Димитриевич за това си изказване:

“И правителството, и аз сме показали абсолютна нетърпимост към намеци и съмнения за корупция…”, каза г-н Станишев.

Абсолютно вярно! БСП бе изключително нетърпима към намеците и доказателствата за корупция, предоставени от ЕС и от медиите. Другарите направо не можеха да понасят всеки, който каже, че има корупция в управлението.

Несправедливо, държа да отбележа! Част от амбициозната програма на Сергей за борба с корупцията и кризата едновременно бе първо да направи място в затворите за всички корумпирани субекти (както и да намали издръжката и разходите по големият брой дребни "кокошкари")

Зачитам: Пускат на свобода 3000 затворници

"С промени в Закона за амнистията депутатите предлагат да бъдат освободени 3 000 лица, изтърпяващи различни наказания. Според БСП това ще облекчи съдебната система от дела, които приключват с административни наказания."

За жалост обаче, дойде време за избори, кризата предизвикана от капиталистите ни удари и Станишев не успя да прокара промени и в закона за имунитет на депутатите и кандидат депутатите, в резултат на което Лупи пак отърва кожата, въпреки че фалира и ЦСКА и Кремиковци.

Колеги, видео:



Другари и другарки! Моля Ви! Гласувайте доверие на Сергей за ПОНЕ още 4 години, за да може да изпълни амбициозния си план и да пребори корупцията, четири години не са достатъчни за да бъдат спряни хора като Лупи (вечният участник в изборите) и Брат Галев!

Хора като Аврамов и Бедров пък, съвсем не помагат и само вкарват в размисли разни комисари за съмнително скъпи (но затова пък практически вечни и ненадминати по качество) проекти:



Част от кампанията "Розов отчет и ДезИнформиран избор" на Марфи:
Очаквайте много нови серии...

Вземи Банери

Гледай и плачи

Видеоматериали от:



0 коментара: