Трябва поне да опитаме!

По правило в България всичко се случва в последния момент, знаем че ще има не масово купуване на гласове - никой не играе на дребно - цели секции в малки градове и села ще бъдат купeни и никой няма да разбере защото партиите не могат да си осигурят застъпници навсякъде.

Цитирам "Дневник"

70 хил. застъпници и 5468 наблюдатели

"До момента ЦИК е регистрирала близо 70 хил. застъпници на политическите сили за 7 юни и 5468 наблюдатели от неправителствени организации. Ако всички партии и коалиции се възползват от правото си на застъпници, те биха били над 325 000 ..."

Цели региони в България ще излъчат като победител от този и следващия вот БСП и ДПС при това безапелационно! Както се случва години наред и опозицията не се усеща и продължава да хвърля пари на вятъра в плакати и билбордове, вместо да си осигури застъпници и да ги превози до проблемните точки.

Все пак има малка надежда, РЕТВ открива горещ телефон за нередности в изборния ден - 8719127, ако нарушението не Ви се стори... "спешно" пишете на izbori @ retv.bg

Длъжни сме да направим всичко по силите си, за да имаме едни що-горе демократични и не напълно уредени избори:ТЕ ще се размърдат и ще пратят ДПС и в двата парламента, ТИ ще се размърдаш ли, за да им попречиш?
0 коментара: