Sex Sells когато е хубав

България не остана настрана от максимата sex sells и близо десетилетие след като бе "открадната" и разпространена домашна видео касета с креватните изпълнения на Памела, а малко след това и на Парис в родния интернет плъзнаха аматьорски клипчета на звезди от ранга на Галена, Галя Литова и амфетаминката Яна.

Порно клипчетата са като девствеността - първият обира най-много лаври - единствено Галена успя да извлече реален дивидент от изпълненията си във ваната, по стъпките й се опита да тръгне и друга певачка - Бриана, но без успех.

След този задължителен увод нека ви разкажа за горната снимка и как се прави порно клипче. Русата "сексбомба" е Джулия Александрату (Τζούλια Αλεξανδράτου). Опитва се да се изхранва като фотомодел, имаше и кратък период, в който пееше в различни заведения, но на публиката и омръзна и ако не бяха новите и импланти сигурно щеше да слезне от кориците на списанията.

Снимката е кадър от 45 минутен порно клип с нейно участие сниман в луксозен хотел в Атина с професионален екип - две камери, двама оператори, светлини - както си му е редът. Така де, не може да инвестираш 2-3 хиляди евро в импланти и после да пуснеш размазано клипче от няколко секунди направено на тъмно, с калпав телефон в мърлява квартира.

След производството идва ред и на разпространението - как вериги като sexwell не се усетиха да сложат една рекламна шапка преди началото на въпросните клипчета, всички щяха да бъдат доволни, а и щеше да е доста по-полезно от въртенето на банери покрай download линка. За сравнение от два дена клипчето на Джулия може да се намери по реповете в Гърция...

Не трябва да сме твърде строги към родните певачки и силиконови кандидатки за слава, все пак нямаме традиции в порно индустрията, не си спомням хубав роден порно филм (в интерес на истината не си спомням никакъв) не сме имали и порно кина, в Гърция ситуацията е различна - порно кината и порно филмите родно производство са хитът на осемдесетте.

Update: Видеото с Джулия се продава за 20 евро и за два дена вече направи 2 милиона евро - абсолютен рекорд, сексът ще изведе Гърция от кризата :)

Posted in Етикети: , |

6 коментара:

  1. dzver Says:

    в бг производството и разпространението на порно е престъпление.

  2. MARFI Says:

    Ха, сега се гласуват разни промени в НПК, редно е въпросът да се уреди.

    Това си е индустрия за милиони, освен това мисля че санкциите за склоняване към проституция в момента са по-меки от тези за производство и разпространение на порно - wtf?

  3. Анонимен Says:

    The film was not shot in Paris but in a luxury hotl in Athens, Greece. The champagne depicted on the video is a 300 euros one and she flushes at least 3 of them at the jakuzzi. There are more scenes where the male partner is appearing but they were cut from the final movie. All in all the movie made 2 M euros in less than two days. More than any cinema movie did so far (!)

  4. MARFI Says:

    Thank you very much for the comment and the clarification :)

  5. wattie Says:

    И цялата тази свинщина е напълно достъпна за децата. Не знам каква култура ще развием. Може да съм консервативен и "спрял", но това на мен въобще не ми харесва... Но керванът ще си върви и без мен.

  6. MARFI Says:

    А моля, моля гледах видеото съвсем не е "свинщина", ако оставим настрана бутилката от шампанско в... сещате се, си има доста добри страни :)

    Заблуда е че някога тези неща са били скрити от децата, аз ползвах дистанционното съвсем умело на още на 3, 4 така че изобщо не е имало тайни, в крайна сметка всичко си е въпрос на... "хигиена" да го кажем, на възпитание, скриването на всички пороци далеч от детските очи не е гарантирано добра тактика, защото веднъж като се отвори кутията на Пандора става страшно.