За Емо

Талантливият Емил Харизанов от София е само на 22 години и се нуждае от помощта ни!

Семейството му се мъчи да намери средства, за да излекува сина си, пострадал при нелеп инцидент. На 24 август 2008 година претърпява тежка травма по време на ваканцията си във Варна и чупи пети шиен прешлен. В многопрофилната болница за активно лечение „Света Анна” – гр. Варна, младежът е подложен на тежка операция, след която е прехвърлен в МБАЛСМ „Пирогов” в София. На 28 октомври е изписан в обездвижено лежащо състояние, като единствените препоръки са за „хигиенно охранителен режим”, които на практика оставят Емил без конкретно решение по отношение на неговото лечение и терапия, тъй като в България условието за постъпване на пациент в рехабилитационен център е той да ползва инвалидна количка. Емил Харизанов не търси състрадание, макар самият той многократно да е помагал на хора в беда. Талантливият млад художник получава травма, при която остава неподвижен. Родителите са получили уверенията на д-р Трегер от Израел, че е възможно възстановяването на младежа, но са необходими много средства за лечението му. Майката вярва, че нейният Емо ще върне способността си за движение, че пак ще се превърне в силното момче, което тя познава.

Дари 1 лв изпращайки текст "dms emo" на номер 17 777, подкрепи един български творец. (за абонати на GLOBUL, vivatel и M-Tel).

Дай шанс на Емо!

Единственият шанс за Емил днес е лечение в специализиран параплегичен център в Швейцария, където прогнозите, дадени от специалисти за обнадеждаващи. Необходимата за лечението на Емо сума възлиза на 280 000 швейцарски франка.

За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.

Избраната от вас кампания получава минимум 90% от всички финансови постъпления, а останалата сума покрива административни разходи по проекта DMS. Повече информация можете да намерите тук.

Благодарим ви, че подкрепяте Емо!

Художествената гимназия заедно с родителите на Емо и всички негови приятели организират благотворителна изложба тази събота 20-ти декември, от 18:30 (с офиц,иална пресконференция от 15:30) в сградата на Националната Художествена Гимназия в София (розовата сграда срещу Попа ). Моля заповядайте! Присъствието ви ще бъде оценено в привличането на внимание върху проблема на Емо! Изложбата ще бъде отворена и на 21 декември от 9 – 22часа.


35 коментара:

  1. megat Says:

    your blog very beautiful and more info ,make me excited. Congratulation!!.I come again

  2. Анонимен Says:

    ДОбре... ама не се прави така... за да събирате средства за лечение трябва да имате разрешение от здравното министерство, освен това трябва да публикувате всички епикризи.... иначе защо да ви вярваме - мисля, че много мошенници се навъдиха... аз лично никога не бих изпратила смс, а само пари до лична сметка, специално открита за лечение, и то само след като видя епикризите и разрешението за набиране на средства за лечение...

  3. MARFI Says:

    Уф, аре стига негативизъм и жлъчка.

    Прави каквото искаш. Не вярвам, че някой ще падне толкова ниско, че да се подиграва и лъже по този начин.

    Аз дарих един смс, и направих каквото можах да популяризирам случая, пиши на адекватните комисии да се самосезират и да се качат епикризи, аз просто повярвах, ОК ?

  4. Милата Хриси Says:

    Моля за господин Анонимен и всички останали:

    Майката на Емо е получила всички възможни разрешения.
    Това е сайтът на който може да разберете повече информация за Емо, да видите негови снимки, както и номерата на сметките му и всички останали начини, по които можете да му помогнете (допълва се в момента): http://emilharizanov.hit.bg/emo.swf

    Повече за кампаниите на официалната организация DMS и тяхната надеждност може да разберете тук : http://www.dmsbg.com/projects_list_actual.php

    Репортаж на Българската национална телевизия и Българската коледа за Емо: http://www.bnt.bg/bg/news/view/1726/talantlivijat_emil_harizanov_se_nujdae_ot_pomoshtta_ni?page=1

    Художествената гимназия заедно с родителите на Емо и всички негови приятели организират благотворителна изложба тази събота 20ти декември, от 15:30, в сградата на Националната Художествена Гимназия в София (розовата сграда срещу Попа ). Моля заповядайте! Присъствието ви ще бъде оценено в привличането на снимание върху проблема на Емо!

  5. Анонимен Says:

    Хайде Емо, имаш и от мен подкрепа. Света е твърде хубав да се предаваш!

    И да седнеш да ни пишеш тук като се оправиш :)))))))))))))))))))))))))))))))))

  6. Милата Хриси Says:

    Извинявам се много, изложбата е отворена за посетители от 18:30, а от 15:30 има пресконференция.
    Още веднъж съжалявам

  7. Анонимен Says:

    мом4ето ми е ли4ен приятел,организира се благотворителна изложба за набиране на средства:
    ИЗЛОЖБА
    в
    Национално училище за изящни изкуства “Илия Петров”

    “ДА СПАСИМ ЕМИЛ”

    Каним Ви на благотворителната изложба с цел набиране на средства за Емил Харизанов, възпитаник на НУИИ “Илия Петров”. Организирана от семейство, приятели, ученици, студенти, учители и автори, със съдействието на НУИИ. гр.София.
    Ще присъстват творби както на ученици и студенти, така и на преподавателите и известни художници, дарили свои произведения за каузата.

    Адрес на гимназията: София, бул.Васил Левски 62 (срещу Попа)
    Изложбата ще бъде отворена на 20 и 21 декември от 9 – 22часа

  8. Анонимен Says:

    ще помогнеш ли ако ти пратя епикризата и колко разбираш от това?ето заповядай....момчето наистина има нужда от тази операция....лекарите му дават много големи проценти успеваемост,защото нервите не са прекъснати безвъзвратно...


    http://bggp.net/viewtopic.1981-0-asc-0.html

  9. Анонимен Says:

    http://www.bnt.bg/bg/news/view/1726/talantlivijat_emil_harizanov_se_nujdae_ot_pomoshtta_ni

    видеото е вдясно долу

  10. Анонимен Says:

    Защо да дам един лев за Емо и 20% за Ахмед Доган? Искам да помогна само на Емо

  11. MARFI Says:

    Благодаря на Хриси и всички хора, който допринесоха с информация.

    Към злобните анонимни и техните безмислени нападки изпитвам истинско съжаление.

  12. Анонимен Says:

    За последния анонимен:
    На сайта на Емо има информаци за банковата сметка. Аз също съм на мнение, че е по-добре да се превежда на банковата, вместо чрез смс. Все пак идеята на смс-а е да се направи по-лесно дарението, пък било то и с малки отцепки към държата под формата на ДДС.

  13. Stel' Says:

    Анонимен каза "Защо да дам един лев за Емо и 20% за Ахмед Доган? Искам да помогна само на Емо"

    Само защото това е възможния начин. Ако ти се дава, даваш по възможния начин. Безусловно.

    Ако визираш ощетяването на Емо с 20%, а не своето, даваш 120% от предвиденото, и така Емо получава 100%

    ... като заиздребняваме...

  14. Анонимен Says:

    Account for donations:
    BGN-BIC UBBSBGSF BG09UBBS80021071849320
    USD-BIC UBBSBGSF BG70UBBS80021109271210
    EUR-BIC UBBSBGSF BG58UBBS80021430707310

    Emil Vasilev Harizanov
    UBB United Bulgarian Bank


    който иска направо да преведе пари и от чужбина,дори и 20 лв да са и 10 да са..все щее помогнал на Емил.това е начинът за хора,които не искат да плащат ддс на държава,която отказва помощ на хора в беда.

  15. Анонимен Says:

    http://www.kenarovart.com/help_emil.html
    дари пари на емо от чужбина!

  16. Анонимен Says:

    ето ви защо да се пускат смси!
    туке статистиката от месец декември и събфраните смси!
    моля,не забравяйте ,че кампанията не е плиключила!

    http://www.dmsbg.com/news.php#51

    това са банери за емо,който иска да ги изтегли ида ги сложи ан своя сайт:
    http://emo.galleryeti.com/

  17. Анонимен Says:

    Днес ще ви разкажа една малко тъжна история, която, уви, напоследък доста често повтаря сюжета си в ежедневието, като само сменя лицата и имената на героите си. Но, когато тази съдба застигне твой приятел, познат, близък, роднина или детето ти, тогава си готов да извършиш чудеса, да почукаш на вратата на всеки жител на тази Земя, да потърсиш помощ на невъзможни места, да помолиш всички богове някак да върнат времето назад, да вдъхнат отново сили и живот в тялото и душата на твоето невероятно талантливо дете. Ето и началото на тази история, която можете да чуете, подробно разказана от приятелите на Емил - Стоян и Златин в "Часът на мама" на 15 януари от 10 сутринта:

    Емил Харизанов е на 23. Завършил е с отличие Националното Училище за изящни изкуства "Илия Петров" в София. След това веднага е приет като студент в Академията за приложни изкуства във Виена н класа на проф. Ервин Вурм. Но вместо да продължи да се развива като един от най-ярките млади български художници, Емо претърпява нелеп инцидент на 24 август 2008 година и от тогава е прикован на легло. От цялото му тяло днес Емо може да движи само главата си.....Семейството и приятелите му търсят начини да преобърнат отново съдбата. Надежда за възстановяването на здравето на Емо дават единствено лекарите от рехабилитационната клиника в Израел. Но лечението е непосилно като цена за семейството и близките му. Ето защо ръка му протягат неговите приятели и съученици, които дариха творбите си в благотворителна изложба на Националната Гимназия за изящни изкуства. BTV реши също да подкрепи приятелите на Емо и предостави залите и коридорите на телевизията като пространство, в което да пребивава изложбата, докато се намери зала, в която да бъде преместена във Виена.

    Ако желаете и вие да помогнете на Емил, може да разгледате изложба с творбите на учениците от Националната Гимназия за изящни изкуства и да закупите картина.

    Средства за каузата се набират също чрез SMS кампания. Можете да изпратите SMS с текст DMS Emo на номер 17 777 ( за абонати на Глобул, Вивател и Мтел) с такса 1.20 лв. вкл. ДДС.

    Можете да помогнете и по банков път на следните специално открити за кампанията банкови сметки за Емо:

    BGN – BIC UBBSBGSF IBAN BG09UBBS80021071849320
    USD – BIC UBBSBGSF IBAN BG70UBBS80021109271210
    EUR – BIC UBBSBGSF IBAN BG58UBBBS80021430707310

    Връзка със семейството и приятелите на Емо можете да установите по e-mail:
    emil_harizanov@abv.bg

    Повече за кампанията вижте и на: www.emilharizanov.hit.bg

    Върнете се в началото

  18. Анонимен Says:

    http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=209&video_id=10143

    часът на мама от 15ти януари.

  19. Анонимен Says:

    Благотворителен търг в подкрепа на Емил Харизанов

    На 29 януари 2009 (четвъртък), от 19.00 часа в Галерия „Академия” на улица Шипка №1 ще се състои благотворителен търг с над 80 произведения на изкуството, като приходите от продадените творби ще се предоставят за кампанията за набиране на средства за лечение на младия български художник Емил Харизонов, който след нелеп инцидент на 24 август 2008 остава парализиран от гърдите надолу. Над 80 български творци подкрепиха каузата и дариха свои произведения, защото вярват, че тяхната съпричастност ще помогне на Емил отново да твори. Всеки може да помогне като разпространи информация за търга предварително до свои приятели и познати... Да дадем шанс на Емо!

    Повече за кампанията на Емил и за различните начини, с които може да погнете ще намерите на:

    http://emilharizanov.hit.bg

    http://www.kenarovart.com/help_emil.html

    http://dmsbg.com/projects_details_actual.php?id=84&start=0
    Авторите, които повярваха, че можем да върнем Емо са:
    Андрей Даниел, Андрей Янев, Анна Бояджиева, Асадур Маркаров, Атанас Атанасов, Атанас Гаджев, Бисера Вълева, Богдана Топрева, Митко Динев, Божидар Бончев, Божидар Йонов, Бойко Загоров, Борис Праматаров, Буян Филчев, Валентин Мечанов, Викентий Комитски, Виктория Андрекова, Владимир Дануев, Георги Георгиев–Джинджи, Георги Миленов, Гергана Ганева, Гергана Георгиева, Греди Асса, Даниела Тодорова, Деляна Григорова, Деяна Савова, Диана Бонева, Дима Недялкова-Каприева, Димитър Грозданов, Димитър Хинков, Димо Колибаров, Добромир Георгиев, Елза Артамонцева, Емануела Ковач, Емил Трайков, Жени Павлова, Захари Каменов, Златин Орлов, Ивайло Мирчев, Ивайло Иванов, Иван-Александър Тодоров, Иван Василев, Иван Москов, Ивелина Иванова, Иглика Борисова, Ирена Игнатова, Ирина Вачкова, Йордан Парушев, Кольо Карамфилов, Константин Вълчев, Мария Йорданова, Мария Цанева, Мартин Йорданов, Милен Аврамов, Милена Дечева, Момчил Тасев, Николай Иванов, Неда Личева, Олимпия Николова, Радост Евтимова, Ран Манолов, Росен Тошев, Румен Жеков, Светлин Русев, Светлозар Бенчев, Свилен Блажев, Силвия Йорданова, Симеон Панайотов, Симон Тодоров, Снежина Бисерова, Стефан Божков, Стефан Явашев, Стоян Тодоров, Тихомир Манолов, Тодор Ваков, Тодор Тодоров, Христо Харалампиев, Цвета Явашева


    http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=5670&pid=44855&mode=threaded&start=#entry44855

    pokanata + katalog na tyrga

  20. Анонимен Says:

    http://www.bnt.bg/bg/news/view/3461/blagotvoritelen_tyrg_za_emil_harizanov

    Дима Каприева - "Алтера": "Аз много силно се надявам, всички хора, които все още са запазили човешкото, у себе си и имат материални възможности да дойдат на този търг, да участват в наддаването, за да можем да продадем на по-високи цени и да съберем повече средства за лечението на Емил.

    След търга ще бъде издаден и специален каталог на всички художници, рисували за живота на талантливия Емил, който трябва да се пребори с нещастието.

  21. Анонимен Says:

    Ако нямате възможност да се включите в наддаването, ще можете да разгледате, изберете и закупите други произведения в галерията на арт център "Алтера", бул. Драган Цанков 36 (СТЦ Интерпред), фоайе, до 15.02.'09.

  22. Анонимен Says:

    Организираният на 29 януари благотворителен търг успя да събере 15 200 лева! Невероятната подкрепа, която Емо не спира да получава от своите приятели и от съпричастните към неговото положение хиляди хора от различни точки на света продължава да дава своите положителни резултати – към момента са събрани около 100 000 лева (в това число - и средствата, набрани с дарителски смс-и ). Така, първоначално изглеждащата като непосилна за събиране сума от 280 000 швейцарски франка вече малко по малко се превръща в достижима реалност!

  23. Анонимен Says:

    ЗДРАВЕЙ!

    Познаваш ли Емил Харизанов?

    Струва си да знаеш за него!

    Емо е талантлив художник и много силен човек, на когото съдбата поднася жестоко изпитание. След нелеп инцидент през лятото на 2008 година Емил чупи пети шиен прешлен и остава парализиран от гърдите надолу. Шансовете за пълно оздравяване са големи, но......не в България. Лечението е изключително скъпо и непосилно за възможностите на семейството на Ембата.



    КАНИМ ТЕ НА БЛАГОТВОРИТЕЛНИ КОНЦЕРТИ ПРЕЗ МЕСЕЦ АПРИЛ.

    ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК В КЛУБ BACKSTAGE /София, бул. Васил Левски 100/

    ОТ 21.00 ЧАСА


    02.04 – PHUTURE SHOK и PANICAN WHYASKER

    09.04 – ОСТАВА и Д2

    16.04 – ГРАФА и АКАГА

    23.04 – SKILLER и FREE WILL SOCIETY

    30.04 – MIND TRIPS и UNLIMITED & RUTH

    Вход: 12 лева

    Парите, които ще се съберат от всички концерти са за ЛЕЧЕНИЕТО НА ЕМО



    ЕЛА И ПОМОГНИ, НЕ Е НУЖНО СЪЖАЛЕНИЕ НА ДУМИ, А РЕАЛНА ПОДКРЕПА

    ЗА ДА ВЪРНЕМ КЪМ ИСТИНСКИЯ ЖИВОТ ЕДИН ТАЛАНТЛИВ ЧОВЕК

    Изпрати SMS на номер 17777 с текст DMS EMO (1,20 лв. с ДДС).

    Ние можем да се обединим и да помогнем на Емо. Само се замисли, един SMS струва 1.20 лв. България е с население от близо 8 млн. души.

    Не разчитаме на всички, разчитаме на ТЕБ!

  24. Анонимен Says:

    Скъпи приятели,

    oбръщаме се към вас с покана за участие в благотворителен аукцион на картини на
    14. март 2009 г от 18.30 ч в зала “София” на Гранд хотел София. Целта на търга е
    събирането на средства за продължаване на лечението на Емил Харизанов.
    Приканваме ви да закупите картини или дарите средства ,
    за да помогнем на Емо с изкуство.

    Програма на аукциона:
    11.00-18.00ч.- оглед;
    18.30ч.- записване;
    19.00ч.-начало на търга.

    Повече информация за Емил Харизанов можете да намерите на адрес: www.save-emo.org

    Благодарим ви

  25. Анонимен Says:

    Заповядайте на благотворителната изложба в Параклиса на Националната галерия, организирана с цел набиране на средства за лечението на Емил Харизанов.

    Изложбата ще бъде открита за посещения от 24.03.09 (вторник) до 29.03.09 (неделя).
    Работно време: 10:30ч. до 18:00ч.

    Ако желаете да помогнете, моля предоставете информацията за Емил на Ваши роднини и приятели!

    С любезното съдействие на :
    Националната галерия, ESRI Bulgaria, БTK и vivatel, Сибанк, DMS, Национална художествена галерия, Арт-център Алтера, НУИИ „Илия Петров”

    Ако имате желание да помогнете на Емо, като дарите Ваши произведения на кампанията „Да спасим Емо с изкуство” или по друг начин, моля пишете ни на имейл адрес:
    info@save-emo.org
    След края на кампанията непродадените творби ще бъдат върнати на авторите им.


    За контакти : info@save-emo.org

  26. Анонимен Says:

    Първите две групи, които свириха благотворително в подкрепа на кампанията "Дай шанс на Емо" в столичния клуб Backstage, бяха PHUTURE SHOK и PANICAN WHYASKER. Освен, че беше истинско удоволствие за меломаните, концертът събра много хора, които са съпричастни и подкрепят Емо и родителите му в тяхната кауза за набиране на средства за лечение на младия художник, който през лятото на 2008 претърпя тежък инцидент. Сумата, набрана по време на концерта, е около 4500 лева!!!
    До края на април ще има още четири концерта на известни български изпълнители, като набраните от продажбата на билети средства ще бъдат дарени за лечението на Емил Харизанов. До момента от различните инициативи в кампанията са набрани 160 000 лв. и са нужни още 320 000 лв.
    www.save-emo.org

    Снимки от инициативите на кампанията "Да спасим Емо с изкуство" ще бъдат качват ни следния адрес: http://www.daspasimemo.snimka.bg/

  27. Анонимен Says:

    През месец май 2009 в клуб Backstage продължава поредицата от благотворителни концерти в подкрепа на кампанията „Дай шанс на Емо”

    И през месец май в столичния клуб Backstage всеки четвъртък ще бъдат организирани благотворителни концерти в подкрепа на кампанията „Дай шанс на Емо” на младия български скулптор Емил Харизанов, който набира средства за лечение в чужбина.

    Програмата на предстоящите концерти е:

    14.05 - LAST HOPE, BROTHERS IN BLOOD, B.F.D.M.

    21.05 - BABYFACE CLAN, R.O.B.T.F.

    28.05 - ILLMATE - RUTH, FARS, LOGO 5, WOSH MC

    Вход: 12 лева (парите от входа от всички концерти са за лечението на Емо).

    Място: клуб Backstage, адрес: гр. София, бул. Васил Левски №100.

    Начало на концертите: 22:00 часа.

    Повече за кампанията "Дай шанс на Емо" може да научите на: http://save-emo.org/view/index.php/

  28. Анонимен Says:

    Каузата "Да спасим Емо с изкуство продължава с благотворителна фотоизложба в Националния музей "Земята и хората". Изложбата ще бъде открита на 9 юни от 13:00 ч. и ще продължи до 13 юни включително.Всички събрани средства от продажби на фотографии ще бъдат преведени за лечението на Емил Харизанов.
    Емо е талантлив художник и много силен човек, на когото съдбата поднася жестоко изпитание. След нелеп инцидент през лятото на 2008 година Емил чупи пети шиен прешлен и остава парализиран от гърдите надолу. Шансовете за пълно оздравяване са големи, но......не в България. Лечението е изключително скъпо и непосилно за възможностите на семейството на Eмил.
    Ела и помогни - не е нужно съжаление на думи, а реална подкрепа, за да върнем към истинския живот един талантлив човек.
    Изпрати дарителски SMS на номер 17777 с текст DMS EMO (1, 20 лв. с ДДС).

    Заповядайте на една различна благотворителна изложба!
    Изкуство, музика и природа ще се срещнат на 11 юни 2009 г. в клуб Т-1000 (зад НБУ), от 19 часа :
    ЗАЩОТО Е ХУБАВО, КОГАТО ДОБРОТО НИ СЪБИРА!
    Ще ви очакваме! На събитието ще бъдат изложени произведения на студентите от програма Пластични изкуства на НБУ, както и творби на студенти от Националната художествена академия, близки и приятели на Емо. Събраните средства ще помогнат на Емил Харизанов да се върне към своята младост и към изкуството. www.save-emo.org

  29. Анонимен Says:

    На провелата се на 11 юни 2009 г. благотворителна изложба в клуб Т-1000 (зад НБУ),гр. София бяха събрани 1126 лв. за лечението на Емил Харизанов!

    Да върнем заедно ЕМО


    Изпратете дарителски SMS с текст "DMS Emo" на номер 17 777
    (за абонати на GLOBUL, Vivatel и M-tel)
    За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС

  30. Анонимен Says:

    В българското посолство във Вашингтон беше организирана благотворителна изложба за набиране на средства за 23- годишния Емил Харизанов.

    Емил беше парализиран след злощастен инцидент при гмуркане и се нуждае от скъпа рехабилитация в чужбина. Под мотото „Да спасим Емил с помощта на изкуството”, над дванайсет български художници, творящи в САЩ, дариха свои произведения за изложбата. Над 50 души посетиха благотворителната изява, предимно млади българи, живеещи и работещи в САЩ. Половината от изложените 52 творби бяха продадени, а събраните средства са близо 4000 долара.

    Емил, който е студент по скулптура във Виена, е много благодарен за даренията и се надява, че ще успее да се възстанови и ще продължи да създава изкуство. Изложбата беше организирана от Моника Евстатиева, журналист в местно радио, със съдействието на посолството.

  31. Анонимен Says:

    Имаме удоволствието да Ви поканим на изложба в галерия „Средец” към Министерство на културата, организирана с цел набиране на средства за лечението на Емил Харизанов.

    Автори на произведенията, които ще бъдат показани на тази изложба, са ученици, студенти, творци и приятели на Емил. Цялата сума от продадените произведения ще се предостави за лечението на Емил Харизанов.

    Можете да посетите изложбата всеки ден от 20 до 29 юни 2009 година, от 10.00 до 19.00 часа. Заповядайте на официалното откриване, което ще се състои на 20.07.2009 год. от 18.00 часа на адрес: Бул. „Ал. Стамболийски” 17, София 1040.

    Събитието ще бъде реализирано чрез помощта на Министерство на културата на Република България и желанието на всички нас : „ДА СПАСИМ ЕМО С ИЗКУСТВО”.

    http://mc.government.bg/sredecs.php?s=156

    16.07 11:52 - Благотворителни дейности в подкрепа на Емил Харизанов до сега:

    http://artdnes.blog.bg/izkustvo/2009/07 ... seg.364558

  32. Анонимен Says:

    СЪЮЗ НА БЪЛГАРСКИТЕ ХУДОЖНИЦИ


    4 декември 2009 г. 18 часа
    Галерия ул.Шипка 6 – ІІІ етаж
    БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИЗЛОЖБА – БАЗАР
    / събраните средства са предназначени за лечението на Гьоркем Сали и Анна Бородкина – www.save-darina.org/
    и Емил Харизанов – www.save-emo.org

    Изложбата се организира от Съюза на българските художници, по идея на художничката Роза Енгибарова и включва живописни творби / пейзажи и цветя / на художници – членове на СБХ. Цените на произведенията са минимални, за да могат повече хора, организации и фирми, които желаят да помогнат, се включат в кампанията.
    Цялата сума от продажбата на картините ще бъде разпределена за лечението на двете деца и Емил Харизанов.

    На 12 декември т. г. в 17 часа ще обявим стойността на събраните средства.
    Повече информация за децата и тяхното лечение може да се намери на сайта www.save-darina.org, а за Емил Харизанов на сайта www.save-emo.org

    Знаем, че много деца се нуждаят от помощ, но също така знаем че е непосилно да помогнем на всички.
    Ако всеки от нас помогне поне на едно дете, тогава може би ще можем...
    „За да повярваш в доброто, трябва да започнеш да го правиш.“
    За контакти: Роза Енгибарова – тел.0885 52 22 91

  33. Анонимен Says:

    Биляна Йотовска и Златка Димитрова ви канят на Благотворително парти в клуб ESCAPE на 11-ти декември 2009, гр. София.

    Начало 21:00 ч.
    Вход 25лв.

    ПАРИТЕ ОТ ВАШИЯ ВХОД ЩЕ ПОМОГНАТ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО МУ!!!

    С благотворителното участие на:

    Руслана Попова
    Алекс Раева
    Стоян Петров
    Крум
    Dj 5PRITE
    CHRISTEEN
    ESCAPE DANCERS

  34. Анонимен Says:

    Богдана ще събира средства за построяването на достъпни къщички за хора с увреждания, в близост до рехабилитационния център в град Павел Баня.


    Мечтата на Емо.....Кой е ЕМо?!

    В благотворителното шоу, точно преди седмица, една мечта се сбъдна. Сега дойде мига, в който нова мечта направи важна крачка към своето осъществяване.

    Общината в град Павел Баня ще дари парцел, необходим за изграждането на достъпни къщички за хора с увреждания, в близост до рехабилитационния център в града. Така Богдана Митова, която пее в благотворителното предаване заедно с фронтмена на D2 – Дидо и участва, за да сбъдне мечтата на своя приятел Емил, страдащ от физическо увреждане, е частично изпълнена.

    Богдана ще продължи със своето участие в Bailando, за да изпълни докрай каузата си. След като вече е осигурен парцела за построяването на домовете, тя ще трябва да набере средства и за строителните работи по издигането и обзавеждането им.

    НЕКА ДА ПОМОГНЕМ!!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=SH-xzPS2FpA

    Журито вече няма да определя коя двойка ще отива на елиминации, а още в същата вечер публиката, заедно с журито, ще определят кой ще си отиде. Моля, помогнете за сбъдването на мечтата на Емо, като изпратите SMS на номер, който ще бъде съобщен във вечерта на предаването.

    Цена на SMS - 0,30 лв. с ДДС.


    Дарения в подкрепа на тази мечта може да направите на следната банкова сметка:


    Societe Generale Експресбанк
    BG23TTBB94001525368234
    Титуляр на сметката: НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ - Богдана Митова





    http://www.facebook.com/pages/Bogdana-Mitova/130546210328720

    http://vbox7.com/play:fabd7dbc

    Интервю с Емо и Богдана

    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=610918

    „Стари мой приятелю" е поверена на Богдана Митова и Дидо от D2. Двамата участват за изграждане на достъпни къщички за хора с увреждания в град Павел Баня. Веднага след като научи оценките за изпълнението си в Bailando, Дидо ще трябва да „пренастрои струните си" защото заминава на турне в Турция. Фронтменът на D2 и останалите членове на групата ще участват на едно от най-големите рок събития в Южната ни съседка.


    МОЛЯ, да ги подкрепим!!!!!!

  35. Анонимен Says:

    Статистика за събраните смси от кампанията DMS през месец ОКТОМВРИ: Дай шанс на Емо: DMS EMO - 234 смса.http://dmsbg.com/files/DMS-10-2010.pdf


    НОВИНИ ОТ БАЙЛАНДО ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ:


    От тази седмица изданията на Bailando се излъчват всеки понеделник и четвъртък, от 20:00 часа по Нова ТВ. Зрителите имат възможност да подкрепят мечтателските дуети още в самия ден на тяхното изпълнение. Веднага след представянията си участниците ще бъдат класирани според резултата, даден им от журито. Още същата вечер двойките, събрали най-ниски оценки, ще излязат отново на сцената, за да може зрителят да реши дали да продължат в Bailando. Подкрепата за всеки един от участниците става чрез изпращане на SMS ( 0.25 лв. без ДДС към M-tel и VIVACOM и 0.24 лв. без ДДС към Globul) на индивидуалните кратки номера на мечтателите.
    Банковите сметки на всички участниците, включително на тези извън сцената на Bailando, остават отворени на сайта на предаването.


    Неповторимата Йълдъз Ибрахимова ще се появи на сцената на мечтите утре вечер, за да покаже своята съпричастност към благотворителните каузи в шоуто. Популярната с джазовите си импровизации и уникална вокална техника певица, ще изпълни акапелно песента Malyarka. Ибрахимова е отново в София, за да зарадва почитателите с благотворителен рецитал в рамките на проекта „Сцена Академия”.