Полетът на костенурката

Откакто поставих кода на Topbloglog.com в блога си: Блог класация с голямо задоволство гледам вечер с колко места съм издрапал нагоре. Поставих бутона щом влезнах в топ 50 и за няколко дена дръпнах до 44-то място!

Днес гледам, че съм се шмугнал преди Блогът за Икономика и Блогът на Мартин Димитров, но най-важното е че съм прескочил мястото около и под рекламата на Google :)

Лично аз съм против автоматичните класации, за мен най-важното в блогването е да пишеш това което мислиш, по лесен и разбирам начин, така че да може да се заформи диалог с хората които те четат, иначе ако пишеш за челни места по разни класации, по-добре не се захващай.

Все пак всяко едно подобно признание си е полезен стимул за всеки един блогър и колкото и далечно да е 44-тото място, си мисля, че след време ще виждам блога си все по-напред и по-напред, което разбира се зависи и от вас - хората които го четат!

Благодаря на всички вече 151 806 човека, който сте отделили от времето си, за да ме прочетете!

От друга страна, много се радвам че приятелят ми Клеарх, е на почетното 18-то място в българската блогосфера! Честито Клеархе! Блог класация


Posted in Етикети: , , , |

1 коментара:

  1. Анонимен Says:

    Бравос! ;))