Приятели помагайте!

Πриятели помагайте!

Трябват ми 44 000 лева, за да си купя с тях 25 килограма злато на цена от 2 лева за грам.

Ето сделката:

Близо 25 килограма златни и сребърни бижута ще бъдат продадени на таен търг днес от Агенцията за държавни вземания в Бургас.
Изделията са иззети при контрабанден внос от съобщава в. „Морски труд” . Бижутата са разпределени в две групи. В едната, с общо тегло 24 144 грама, влизат 1400 украшения - гривни, пръстени, колиета, обеци, висулки, изработени от 14-каратово злато и висока проба сребро. Общата начална тръжна цена на цялото количество бижута е 44 000 лева т.е. 2 лв. за грам.
Офертата не е за испускане, дори по 10 лева да продам грама после ще имам 250 000 лева, тоест поне петкратна възвращаемост! Това не е шега работа, не е и пирамида, това си е далаверка! Струва си да тегля един потребителски заем за това нещо! Даже мисля, да се обадя на апашите, от който е заловено златото да си го откупят на безценица. То даже ще им излезне по евтино така, отколкото да подкупват митничари и да плащат на мулета и тн. Просто се оставят да ги хванат, после чакат известно време и си го купуват съвсем законно и с благословията на полицията обратно! Хвала!

4 коментара:

  1. Анонимен Says:

    Нали се сещаш, че "начална тръжна цена" не означава, че това ще е крайната цена.

  2. MARFI Says:

    Прав си, сещам се, но пак ще се стигне до сделка.

  3. Георги Says:

    Абе а що ми се струва че тва злато все от някой трябва да е откраднато.... що не го върнат на хората ами са тръгнали да го продават ?

  4. Анонимен Says:

    Таен търг а? ;)