Marfuzii.net в RE:TV

Преди малко ми се обадиха от екипа на "Булевард България" по RE:TV, ще бъда гост на Иван Бедров в студиото днес от 19:30, а Peb ще се включи дистанционно от Солун.

Ще говорим за размириците в Гърция, последвали "убийството" на един младеж.

Така че включете телевизорите си на RE:TV, днес в 19:30

За да добиете представа за какво ще си говорим:Протести и в Патра:Любителско видео, чува се стрелбата по малкия Алекси и реакцията на човека с телефона:

Είναι μαλάκες ρε! 26 000 преглеждания...:Митинг на комунистите ККЕ (Κομουνιστική Κόμμα Ελλάδος) в Солун:Солун, военно положение, днес 9 декември:Солун, КакНеСе чупи светофар 8 декември:
Разликата между анархистите...
И студентите:
И какво се случва с първите:
Полицията ползва химикали с изтекъл срок на годност:

Плесио:
Дано има застраховка:
Боят настана, тупкат сърца ни, ето ги близо наш'те душмани:Поеми:
Захвани:
Кунг ФУ задвратник:
Така спират куките:
И "Ford" са виновни за убийството:

И две новини от "Новините от Гърция"

12 коментара:

 1. Анонимен Says:

  Найс уан! :))

 2. Димитър Димитров Says:

  Аз като доста по-зелен блогър искам да гледам предаването, но най-вероятно ще съм на работа, защото заради 8-ми декември сме в доста намален състав. Ще пуснете ли запис някъде из интернет?

 3. Анонимен Says:

  Супер :)
  Един много добър водещ и двама много добри гости, ще бъде поредното интересно предаване.
  Ще гледам със сигурност. Най-ми хареса изказването ти, че това е тлеело много време за да избухне така. Коментирахме го днес и въпреки всесветовната "отрицателна" роля на полицията, бунтовете за мен показват две неща:
  - въпросът не е в убийството, а в намереният повод за конфронтация. Едно убийство се разкрива, прокурор внася обвинителен акт и съдът издава присъда, това е. Подобни невероятно грозни и анархични действия не са против едно убийство, тъй като не е атакувано конкретното полицейско управление от което са полицаите, а нападение на държавността и реда въобще. Полицията е най-разпознаваемото лице като повод на организирани подобни действия навсякъде по-света, поради репресивния характер на дейността й.
  - четох днес, че анархистите в Гърция са имали и предишни подобни сблъсъци с полицията. Тоест това не е ново. Тоест, това е дейност, която не е от вчера, а е проблем, който не е разрешен. Недостатъчно добра прозорливост или ефективност са налице. Когато знаеш, че подобен вулкан тлее под теб, не бива да го оставяш да изригне...

 4. Мартин Линков @marfuzii Says:

  Ще пусна запис тук, а и ше има в архива на РЕ:ТВ - http://retv.kaloyan.info/

 5. Анонимен Says:

  Успех, младеж :)) Ще чакам кадрото след това ;)

 6. Анонимен Says:

  "Боят настана тупкат сърца ни ..." е правилния текст (или "тупат" - зависи кой пее. Sorry, ама обичам да се заяждам на дребно;)Честита покана и спорно и ползотворно гостуване иначе.

 7. GaN Says:

  Гледах те :)

 8. Мартин Линков @marfuzii Says:

  Е Ган, как се справих ?

 9. GaN Says:

  Добре. Хареса ми. Беше спокоен (като изключим въртенето на стола в началото), вдъхваше усещане, че си човек, който разбира от поставения въпрос, говореше ясно и разбираемо. Според мен беше добре :)

 10. Мартин Линков @marfuzii Says:

  Благодаря Ган, дано и другите са останали с такова впечатление.

  В началото се въртях, че беше тясно, а Бойко Борисов е с големи крака и той се въртеше също :)

 11. GaN Says:

  Дам, помня, че и другият се въртеше :) Даже в ефир ти се извини (явно те е закачил) :) Но, така де, на мене лично много ми хареса и като човек, който не е "на вътре" ми беше полезно и информиращо.

 12. Мартин Линков @marfuzii Says:

  Да Ган, закачи ме леко :) Цяла сутрин рефрешвам архива и още не го е качил Калоян :(