Kreativ Blogger

Чак днес, за което много се извинявам видях поста в блога на Клеарх от втори ноември, в който ми връчва наградата Kreativ Blogger, споменавайки ме като един от приятелите му в България, без дори все още да сме се виждали!

Много се зарадвах!

За наградата всъщност разбрах от блога на Мария, която също е отличена от общия ни приятел, чийто блог е дори пред моя в класацията на българските блогове на Дзвер.

Това, заедно с разходката с приятелката ми в борисовата, хубавият обяд в един страхотен ресторант и четирите гола, които наблъсках в мача след това направиха от този съботен ден едно страхотно преживяване!

Мария, както винаги е проучила внимателно нещата и ще я цитирам:

"Наградата Kreativ Blogger в блогосферата е нещо като „Златната палма“ в областта на киното(Ура!). Освен честта, която ти се оказва с връчването на тази награда, трябва и задължително да посочиш шест неща, които те правят щастлив, и да я връчиш на още шест блога, които я заслужават."

Шестте неща, които ме правят щастлив:

1. Усмивката на хората до мен, най-вече на Андреа.
2. Общението с приятелите ми, макар и понякога повече онлайн.
3. Блогването и работата ми по Favit проекта.
4. Моторите, вятъра в косите, високите скорости.
5. Пътуванията, къмпингите, нощите на открито.
6. Добрата кухня и откриването на нови кулинарни удоволствия и хубави заведения.

Сега имам трудната задача да отлича едва шест блога, които да получат на свой ред призванието "Kreativ Blogger":

Първият човек, който извиквам на сцената, за да си я получи е Тодор Христов, от който съм научил и продължавам да научавам много за блогването, главно чрез Блогът му за Блогове

Вторият човек, който се качва след него е адашът Мартин Димитров, затова че показа, че политика може да се прави и онлайн и няма нужда да се печатат позиви и да се купуват радио и тв времена, за да са запознати хората какво се случва в кухнята на парламента.

Трети наградата получава Димитър Аврамов за хостинг блога си, за цялостната си инвестиция в качествено съдържание чрез Bpost.bg Новините Днес, и спонсорство над редица други проекти като Rock.bg например, защото каквото и да си говорим, съдържанието е най-ценното нещо днес в мрежата.

По сцената вече отекват токчетата на Гери от ГолиДуми.ком - тя заслужено взима награда за дръзкия си проект, за смелостта си, за хубавите си стихове, черния си корсет и най-вече за иновативния начин, по който запознава хората с изкуството си.

Петата награда отива във Филип Петров, за амбициозния му проект за онлайн учебник по C, C++, php, VB и други програмни езици, както и за будното му гражданско съзнание, което изразява на страниците на КакНеСе

Шеста на сцената се качва Боби, от Мисли и Преживявания на една Блондинка и КО, с която поддържаме и редица други блогове като Тениски и обшият ни проект с Клеарх и Мария - по 1000 думи за снимка.

Мартинчо не издържа и дава още четири награди...

На Мишеф за вноса и подрръжката на един постоянен свеж дизайнерски климат в българската и международна блогосфера както и за амбициозния му проект - Page Rank 10 in one year.

Манол, също прибира заслужено наградата за Избраните си статии

На сцената се качва и Михаелина Лилова, и взима наградата заради търпеливите си, задълбочени и невероятно забавни анализи, коментари и изследвания из необятната душа на българина.

И на Катастрофи.орг за снимката им на автобезумия от Пловдив и страната.

Happy bloggin'


Posted in Етикети: , , |

2 коментара:

  1. Анонимен Says:

    Да са им честити :) Много силен избор! Като жури си перфектен!
    Поздрави!

  2. Unknown Says:

    Много съм щастрив, че получавам една от 6-те титли за Блог Креатив. Да са честити наградите и на останалите избрани :)