Евтин Популизъм

Отвратен съм от долните и глупави предизборни интриги и игрички, които се разиграват между ГЕРБ и БСП...

Днес четох в пресата, че СуперСтанишев получил ескпертни доклади от министрите си, че в заринатата с боклуци София имало опасност от епидимеии...

ТОВА И МАЛКИТЕ ДЕЦА ГО ЗНАЯТ!

Да Ви пикая на министерските доклади!

Безумие, хора... старческо слабоумие е обхваналo не само управляващите но и журналистите отразяващи този дебилен водевил.

Разбира се, изчака се поредната визита на Бойко в чужбина, този път в Москва, за да се намеси кабинетът...

Като човек живеещ в София, мога да Ви кажа, че София далеч няма проблем само с боклука от кофите, улиците се мият на един специален ден веднъж на четири години, дупките по улиците на София са неизброими, няма места за децата на "софиянци" в детските градини, строи се безконтролно...

В кой друг български град е трябвало да се намесва правителството, за да закърпва положението? Не, че ще го закърпи в София де! Трябва ли Станишев да свика умните си министри и да изслуша доклади за справяне с дупките, строежите и детските градини ?

До кога бе хора? До кога ще ни занимават със злободневни проблеми? Докога ще тънем в боклуци и вместо да се занимаваме с наистина важни неща, ще слушаме за нещо елементарно, за което не само че не трябва да се намесва министър председател, а трябваше да е решено преди сто и една години?

Ако Бойко не може да се справи със София, нека София да няма кмет, нека се управлява директно с министерски укази...

Но не... Бойко има висок рейтинг, трябва налко да се отнеме от него за сметка на БСП, нека и те да залебят, кой по-удобен момент от този в който Бойко е на важно политическо посещение на правителствено ниво?

Какво прави Бойко в Москва? Черпи ноу хау за метрото ли?

Потресен съм, погнусен съм!

Вижте и ревюта на филмите вдъхновени от тази пошлост:

Враг пред портите 2
И

Артистично и естетично обезпечение от Елфа


1 коментара:

  1. Васил Даков Says:

    Много силна статия!