Кофти материал

Бойко Борисов:



В България остана кофти човешки материал!



Лидерът на ГЕРБ разясни на българите в Чикаго, че положението у нас е трагично, оплака се от продажния български манталитет


Новата разтърсваща холивудска продукция проследява деградацията на българския ген и опитите на капитан-генерал трети ранг и биохимически спец във видимия и невидимия сектор на инфрачервения мрак и полумрак - негово био надмощие Бойко Борисов да спаси малкото останал качествен материал в България, чрез инжектиране на специална зелена течност синтесизарана от корпорацията на Генетично Ексфолираните Редови Българи, накратко > ГЕРБ.

За жалост малка, но фатална грешка в инжекцията довежда до погубването и на малкото останал качествен и некачествен материал.

Вижте и ревюто на филма: Враг пред портите 2 със Сергей Станишев и Бойко Борисов в главните роли.

Артистично и естетично обезпечение от Елфа

Posted in Етикети: , |

1 коментара:

  1. malavera Says:

    Това с некачественият човешки материал доста ми понамирисва на теорията за арийската раса. Остава и да вдигне изпъната ръка и да си пусне мустачки и воала имаме си нов чистач на човешкият род. А може и за оправяне на човешкият материал в България младите кандидат-майки да се заплождат само от личният бик Бойко, с цел подобряване на породата.