Twitter лудница

От няколко дена разглеждам и добавям профила си в twitter в различни директории по интереси, като http://justtweetit.com и http://wefollow.com резултатът е че хора със сходни на моите интереси започват да ме следват и така получавам ценна информация без много усилия.

Вчера последователите ми започнаха да нарастват стремглаво, но вечерта (когато за американците е ден) нещата определено излезнаха извън контрол:
Отне ми около половин час да прегледам, изтрия и започна да следвам някои от добавилите ме...

Ползвам hellotxt.com, за да следя какво се случва по различните ми акаунти в социалните мрежи, но вече става все по-трудно и по-трудно... Съвсем скоро трябва да си намеря инструмент, които да канализира този огоромен и постоянно нарастващ поток от информация, за да мога все пак да го ползвам :)

Posted in Етикети: , , |

4 коментара:

 1. man0l Says:

  Ще го пробвам за автоматичните ми акаунти :P

 2. Комитата Says:

  Ужас, дори фавит не може да помогне ;-)

 3. Мартин Линков @marfuzii Says:

  @komitata, в следващия ъпдейт и с напредването на тагването от наша страна, favit ще се справя доста добре с тази задача :)

 4. Unknown Says:

  наистина много абонати и последователи :)
  а управлението на постъпващата информация става все по-трудно май. Аз навремето казах на divedi, че му се чудя как изчита дори и мънинка част от хилядите емисии, които получава и той не можа да ми даде адекватен отговор. Камо ли сега...