На Запад Интернета е готин

Бай Тошо бил построил Люлин, за да покаже че и на Запад се живее зле...

Андрей Георгиев преценил, че може и да не се живее много добре в Люлин, но за сметка на това люлинчани заслужават човешки Интернет и създал Lulin Net

Срещу 45 лева си осигурих бърз интернет чааак до месец Септември, това прави тарифа от 9 лева на месец, с 6 лева по-малко отколкото плащам или съм спестил 30 лева, които смятам да инвестирам в бири с приятели ;)

Андрей спонсорира блоговете ми и ползвам най-бързата тарифа, плащайки за най-евтината, когато обаче има промоции като горната също мога да се възполвам и така срещу само едно отиване до касата на Люлин нет и еднократно заплащане на 45 лева, аз губя грижи за Интернета си за 5 месеца :)

Приказка!


Posted in Етикети: , |

4 коментара:

  1. Martin Linkof Says:

    На тези цени получавате в Германия 100 Мбс. За ваша радост допълнително 300 телевизионни канала, както и 3 телефонни линии. Добре, така наречените флетрейтове за 75 държави на земного кълбо струват допълнително, но все пак го има. И качеството е ... упс. Сори, не искам да се гъзаря.

  2. MARFI Says:

    Ето, колкото по на запад се отива, толкова по-добре :)

    Скоро надявам се прогресията да добие и обратната насоченост :)

  3. MARFI Says:

    Адашче, може ли да си малко по-конкретен, зачудих се какъв е този доставчик дето за 4.5 евро ти дава всичко това :) Дай един линк.

  4. wattie Says:

    Завиждам. Сега в кабинета си трябва да ползвам безжичен от съседната сграда и е голям проблем...