Да ни е честит новия зам. на МВР!

Вече може да спите по-скопойно.

Господинът който ръководи операция - разпръсни протестиращите - спаси властта на 14 Януари и на чиято съвест тежи убийството на Методи Маринов ще е зам. министър на МВР.

Отдайте заслужената почит на Павлин Димитров - изключително нагъл и лицемерен меверак (виж видео) - срещал съм се веднъж с него и бях потресен!

Павлин Димитров започва безкрайна псевдо реформа в структурите на МВР заедно с шефа си Михайл Миков с единствен резултат създаването на полицейски независим синдикат и на редица протести на подопечените му служители.

Димитров се провали във всяко едно разследване, което оглавяваше, освен в прилагането на груба сила над мирни граждани пред парламента.

Димитров не успя да открие убиеца на секретаря на Доган - Ахмед Емин, нито хората стоящи зад отвличанията на редица фигури от подземния свят.

От казаното по-горе следва, че Павлин Димитров добре си е свършил работата, и като един отличен професионалист сега заслужено получава повишение до заместник министър на МВР, не мислите ли?

Сега вече ще може да си довърши започнатото по прокарване на безконтролното ни следене в Интернет.

Виж обобщено видео с подвизите на г-н Димитров, почва от 40-та секунда:



А честито!

хостинг и домейни

Posted in Етикети: |

1 коментара:

  1. Anton Says:

    След случилото се тази зима всички ръководни фактори в МВР трябваше да бъдет изправени пред съд, а то ние ги повишаваме ... това е същият тоя, който ни записваше данните, че сме се отишли да протестираме !