edno23 - усмивка!

Вече 13 месеца в българското Интернет пространство един много приятен проект събира привърженици и предоставя на хората активно ползващи уеб услуги удобен и бърз начин за споделяне на информация, видео и снимки.

Както виждате и от снимката става дума за едно, две три - edno23.com

(Малко като рекламата на ВС Телешоп за универсалния домакински уред. Раз яйцата се завъртат, два и вече стават на крем, три и хайде майонезата е готова :)

В дигиталната среда не правим майонеза, а приятелства.
Едно - качваш снимка, две пишеш кратък текст и три - споделил си интересно преживяване, последните споделени от мен неща може да видите на този адрес: marfi.edno23.com

Преди да ме вербуват във facebook, а и сега с голяма радост ползвам изчистения от реклами интерфейс на edno23 и бързата навигация - това са и двете огромни предимства, който заедно с иновативността донесоха на сайта първото място в родния "микроблогинг" (ех как не я обичам тази дума).

Имаше дълги пренатоварени от работа и задължения периоди, в които единствената форма на "блогване" (ех как не я обичам тази дума) от моя страна бе писането на кратки съобщения в профила ми в едно23 и насочването на приятели към вече публикувани в блога ми постове.

С течение на времето виртуалните приятелства прерастнаха в реални.

Първо още през април 2008 се запознах със създателите на услугата - Никола и Петър. А наскоро на организираната от един от най-активните потребители на всякакъв вид електронни услуги - man0l среща на edno23 се видях с хора дошли от далечни крайща на евросъюза като Надя и Георги Матеев (и много други разбира се, но ако изброя всички 162 човека в листата си ще стане доста дълъг пост, може да ги видите тук)

Към тези, който не ползват едно23 (както и три в едно) мога само като Ицо Хазарта да кажа:

Почни от днеска бе :)


А аз сега се отдавам на любимото си занимание в едно23 - музикалните поздрави, които си отправяме със Шам и Еле

Цък на снимката и се чувствайте поздравени с тази чудесна мелодия, която звучи и като поздравителен акорд към екипа на edno23 създал една приятна среда за свободно и усмихнато общуване.

Posted in Етикети: , , |

3 коментара:

  1. man0l Says:

    Хаха, това ме разби:
    ""А наскоро на организираната от един от най-активните потребители на всякакъв вид електронни услуги - man0l ""
    :D Гледам да наблягам на работата вече :D

    Браво, доста свежарски пост :)

  2. Ruslan Trad Says:

    Радвам се, че си показал поздрава, невероятна музика, да си жив и здрав :)

  3. MARFI Says:

    Какво говориш, поздрава е веднъж!