StartUP Weekend Sofia, September


Първият StartUP Weekend, който помогнах да се случи беше невероятно събитие! Въпреки умората от трите дни, веднага след коктейла с Крис и останалите организатори се спогледахме и си казахме:

"It was awesome! Let's do it again!"

И така, типично в стила на StartUP Weekend с less talk, more action насрочихме дата (21-23 Септември) и място (betahaus) и... пуснахме първите билети, вземете си докато са още евтини и ги има

Приятелите ни от Телерик останаха верни на девиза си "Deliver more than expected" и утройха финансовата си подкрепа, ставайки златен спонсор наред с ICN. Nestle, Starbucks и Ариана пък се включиха с това, което правят най-добре: кафе, кафе и бира, така че този път ще имаем още повече вкусотийки и глезотийки както и гориво за купона!

Няколко думи, за тези от вас които не знаете какво е StartUP Weekend:

StartUP Weekend не е конференция или уоъркшоп, StartUP Weekend е приключение, уникално изживяване, което превежда човек от раждането на една идея, през борбата за осъществяването и прецизирането й до момента, в който тълпата се влюбва в нея или... я подминава с безразличие. Организирал съм и организрам доста събития (формални и неформални, еднодневни и двудневни) и съм бил лектор или гост на стотици други и спокойно мога да кажа, че за един предприемач от: StartUP Weekend по-добро нема!

Ако искате да свършите и научите нещо, да се запознаете с готини, енергични хора, да погледнете на света от друг ъгъл, то StartUP Weekend е вашето събитие! See u there, струва си!

Posted in Етикети: |

0 коментара: