PHP & MySQL talent needed


Преди близо година започнахме разработката на нов продукт. 
Нарекохме го Sensika, от sensing - знанието, което искаме да предоставим на всички служители в  една компания, така че когато нещо важно се случи, да може да се реагира навреме и съответно възможностите да се използват максилно, а кризите да се предотвратяват в зародиш.

Само преди няколко дена спечелихме финансиране за идеята си от Eleven и сега искаме да пораснем, да се обградим с умни и можещи хора с продуктово мислене, за да финализираме първата версия на продукта и да спечелим първите си клиенти.

Тъй... търсим php & mysql гурута, които не се плашат от предизвикателства и милиарди записи, знаят или искат да се научат да пишат светкавично бързи crawlers & parsers, да оптимизират огромни бази данни, така че дори най-сложната потребителска заявка да връща резултат мигновено. Ми това е..., а, и да се интересуват от автоматичния анализ на тези данни - Sentiment, Language, Named Entities Extraction.

Ако искаш да си част от приключението - drop me a line, ако имаш приятел, който иска да замени спокойната работа по софтуерни ишлемета с нещо далеч по-вълнуващо и креавитно drop him a line.

Предлагаме много работа в плоска компания в open space office, но най-добре ела да се видим на място на ул. Goldstream* и да ти разкажем какво е чувството да си част от първия български екип за който писа TechCrunch

*В непреведения си вариант "Goldstream" е реална софийска улица. Нарочно изписваме адреса си по този начин, за кадем и за забава :)

Posted in Етикети: , |

0 коментара: