Call for Sponsors: 60-та Юбилейна Колоездачна Обиколка на България

Това може да е и твоето рекламно каре в градовете през които ще премине керванът на тазгодишната 60-та юбилейна, международна, колоездачна обиколка на България:

София, Гоце Делчев, Пловдив, Казанлък, Бургас, Добрич, Разград, Велико Търново, Габрово, Троян и Тетевен.

Тази година в родната обиколка ще участват 16 чуждестранни и четири български отбора, а стартът отново ще бъде на жълтите павета пред народното събрание в столицата.

Разбира се, рекламните позииции и възможности далеч не се изчерпват с карето зад победителите:
Балонът за старт/финала също се брандира, както и загражденията за публиката.

Допълнително може да се създадат редица награди и премии, например спринт за наградата на Office One или Еконт (зависи кой даде парите :) - особено подходяща възможност за фирми с филиали в страната, а и чужбина.

Допълнително, в зависимост от големината и възможностите на организацията може да се възползвате пълноценно от "караваната на рекламодателите" и да участвате в нея с брандиран автомобил в които да пренасяте и рекламни материали, примерно:
Отделните фланелки - за водач в генералното класиране, за най-добър катерач и спринтьор също могат да бъдат брандирани и връчвани по уникален начин:
Осигурете присъствие на бранда си в едно от най-старите и престижни спортни мероприятия в България и достигнете лесно и бързо до многохилядна аудитория - както по шосетата и площадите, така и зад радио и телевизионните приемници и спортните и информационни портали и социалните сайтове.

Обиколката на България стартира на 11 Септември, дотогава имаме достатъчно време, заедно да я превърнем в едно уникално събитие и спортен празник, повярвайте ми цените за реклама за съвсем достъпни, а нещата които предлагаме в замяна - доволно много, за да удовлетворят и най-взискателните възложители.

При интерес моля свържете се с мен на този мейл адрес: marfuzii @ gmail.com, за да обсъдим детайлите. Приемаме и различни медийни партньорства.

Posted in Етикети: , , |

0 коментара: