Vivelo: Велосипедът днес

Елате на 10 юли (събота) на столичния колодрум "Сердика" в Борисовата градина, над стадиона на ЦСКА и под къпалнята "Мария Луиза" на един велосипеден празник организиран от най-младата ни и прогресивна марка велосипеди - Вивело.

Континенталният отбор на Хемус 1896 - ViVelo със звездите си - Владимир Коев (Пиранята) победител в обиколката на Румъния, младата надежда Йовчо Йовчев, легендата Павел Шуманов - многократен победител в обиколката на България и националният ни отбор по колоездене на писта ще направят демонстрации в атрактивните дисциплини - италианско преследване, бързина и 4000 м индивидуално и отборно преследване. Шоуто и адреналинът са гарантирани!

Събитието се организира съвместно с екстремното списание 360 и Българският колоездачен съюз, прозиводителите на спортни облекла Craft и др.

За най-малките любители на колоезденето ще бъдат организирани игри, забавления и обучение на тема , сигнализиации за безопастност при каране на велосипед в града, необходима екипировка и защо каската е толкова важна.

Posted in Етикети: |

0 коментара: