Голям дум не дум!

Много хора не харесват Йордан Цонев - понастоящем икономически експерт на ДПС и един от хората изградили СДС в Бургаско, преди да премине в редиците на догановата партия.

Йордан Цонев може да е всякакъв, но определено не е глупав, пускам едно видео в което обяснява пред в-к Капитал защо не могат да бъдат закрити двете министерства, на които се точат всички десни формации - министерството на Емел Етем за бедствията и авариите и министерството на Ники Василев за държавната администрация:



Всеки, които говори за закриване на тези министерства не само го прави необосновано, но и в крайна сметка ще се окаже, че отново не е подготвен и не си е написал домашното. Както се случи и на изборите за евродепутати, голям скандал, големи драми, за да се окаже че никой не си е дал сметка, че след подписването на лисабонския договор ще имаме още един евродепутат...

Освен това говорейки за закриване на въпросните министерства и съкращаване на заетите в структурите им - познайте - нито един от служителите им не ще гласува за "смелите реформатори", но като нищо ще си пусне гласа за ДПС.

Но стига приказки, споменавайки Йордан Цонев пускам една анкета за мажоритарните кандидати за Бургас:



Подобни Анкети:

За Ямбол
За Варна
София 23 МИР


Posted in Етикети: , |

5 коментара:

  1. Събина Says:

    Кои са тия много хора дето го харесват? Аз защо не се сещам за нито един? Листата в Бургас е печална просто! Димитров, Волен и Данчо - вземи единия, удари другия, както казват по Странджа!

    Данчо не случайно са го целили с яйца онзи ден. Изключително нагло е, че въобще има очи да се появява тук(аз съм в Бурга в момента).

    Идея нямам как може въобще пък да гласуват за Димитров, при все че си смени партията 10 дни преди изборите! И това е най-малкото!

  2. MARFI Says:

    "Много хора не харесват" съм написал :)

    Като създавах анкетата направо се потресох, листата действително е печална!

  3. Събина Says:

    Извинявам се публично! :)

  4. wattie Says:

    Министерството на Бедствията и Авариите има дублиращи функции с други министерства. Нито ще е първото закривано министерство, нито ще е последното - припомням за "Младежта и Спорта". Да не би да беше невъзможно затварянето му? А то нямаше дублиращи функции никъде.

    Изобщо това министерство на Емел (м)Етем се създаде, за да заграби функциите на Гражданска Защита, да сложи върховен водач-вожд, който да дава заповедите и най-вече, за да изцоца пари.

    Не казвам, че е лошо да съществува това министерство - казвам, че не трябва да е в този вид.

    Това, че ако то се закрие, хора ще останат на улицата и няма да гласуват за управляващите е най-смехотворния довод, който съм чувал. Първо тези хора не остават на улицата - говорим за реформа, а не за унищожение. Второ ти въобще съмняваш ли се, че ако дойде ново управление, то ще остави старите служители по министерствата? Всяка партия си идва със своите специалисти и своята армия от чиновници! От както свят светува е така - голямата метла идва в началото на мандата и всички стари гниди се подменят с нови!

  5. MARFI Says:

    Не си съвсем прав :)

    НДСВ нямаха административен капацитет и затова ДСБ ги бойкотираха и бяха готови да извадят своите чиновници и да ги оставят без управленски персонал.

    Мога да ти кажа, че и Зелените нямат армия от чиновници.