БойКостов Истерия

Недостойно държание и опашати лъжи демонстрира г-н Минчо Минчев - лидер на партия "Нова Зора" - създателка на сайта boykostov.org и наводнила Интернет, Радио и Телевизия с крайно пошли рекламни послания...

Вижте част от "Булевард България" по RE:TV с Иван Бедров от 15 май и чуйте жалките увъртания на г-н Минчев, който нито знае колко пари дава за реклама, нито кой я води, нито кой прави сайта...А сега малко за истинският човек и партия зад БойКостов, който господин Минчев продължава да прикрива.

Лично мое мнение:

Аз смятам, че БСП си създаде втори миньон след ДПС - а именно "Нова Зора" и се опитват със зъби и нокти да смъкнат от гласовете за Бойко и "Синята Коалиция" затова и създадоха тази долна кампания.

Според данните от регистрацията на домейна Азер Меликов се показва като човекът първоначално регистрирал и стартирал boykostov.org!

Азер Меликов e експерт по информационни технологии от щаба на Станишев, а лице със същото име е и в борда на директорите на "Информационно обслужване", които осигуряват информационното обезпечаване на изборите от дълго време насам...

Данни на Дневник.бг

Цялото предаване ще излезе в понеделник в неофициалния архив на RE:TV

Вижте и видеото с участито на Огнян Младенов и Асен Генов по случая:

Снимка с историята на домейна от mediapool:
Хора гледайте РЕТВ, не се оставяйте да Ви баламосват от други места!3 коментара:

 1. RoujkaBG Says:

  "Гласуваш за Станишев получаваш Доган"

 2. Календеров Says:

  Минчо Минчев, ако си дал наистина 4000 лева за този блог на Уърдпрес, значи си много тъп, честно! Надявам се да не казвам истината, а просто да си спестил едни 3950 лева за черни дни! Нали?

 3. http://georgiganchev.wordpress.com/ Says:

  И аз написах нещо по въпроса :)

  http://georgiganchev.wordpress.com/