favit is hiring... you!

С огромно удоволствие обявявам, че Start Up-ът, който осмисля битието ми се разраства и си търсим ново php & mySQL гуру, всичко по техническата част може да видите на този адрес, а пък аз ще разкажа, кое прави отдаването на favit в уникално и предизвикателно работно изживяване.

Държа да уточня, че си търсим човек който да работи, а не просто да идва на работа, даже повече от това да работи - да се отдаде на проекта и да го чувства като свой, все пак получава и част от него.

Като всяка стартираща компания не сме много хора, но пък сме все от сой, познаваме се и си помагаме и в работата и извън нея. Почти всеки ден ядем заедно и обсъждаме различни работни или битийни, футболни, сексуални теми, понякога и Илийката ни прави компания. Ходим на концерти в съседни страни, а понякога и в родината. Обичаме много колоезденето и се придвижваме почти изцяло с колела (даже хазяйнът ни отстъпи и помещение да си ги паркираме).

Офисът ни e на удобно място, в нова спретната и безупречно поддържана сграда, наоколо има доволно количество кръчми и хранителни заведения, та дори и няколко парка - за отмора и релакс. Работим в спокойна атмосфера с философията на open space & flat company, няма "шефове" - има задачи, съзнание, reverse engineering, предизвикателства, хиляди нови неща всеки ден и задоволство от свършената работа.

От време на време, да се надяваме че все по-често си даваме заслужена почивка и се забавляваме заедно, докато другите работят, виж що за хора сме (Шилер казва: Човекът е напълно човек, само когато играе)


Може би си човекът, когото търсим? Заповядай на интервю!

Posted in Етикети: , |

0 коментара: