Neterra подаръци

Вчера получих позакъснял, но забавен великденски подарък от Neterra.tv - 5 дни безплатен достъп до директните предавания и архива на българските телевизии.

Е, първо трябваше да се преборя с яйцето на Нетера (направи го и ти и спечели безплатен достъп оттук), което се оказа забавна и лесна задача, сега си разцъквам из сайта и обмислям да се абонирам, все пак най-скъпия и хубав план е едва 31 лева на година, или 2 бири месечно - определено си струва!

Без малко щях да изтрия писмото с добрата новина, защото като изпращач беше зададен no reply, надявам се следващия път да го оправят. Държа да отбележа, че въпреки този малък гаф Neterra, са се научили да пишат рекламните си писма за хора, а не за роботи - омръзна ми от писма който започват със "Ако не четете текстът по-долу кликнете тук", когато пишете писмо на майка си, не започвате със "Мамо, ако не четеш кирилица натисни тук" нали? Е, от Нетерра са разбрали, че е страшно глупаво да ми губят времето с евентуални решения на проблем, който най-вероятно изобщо нямам и преминават директно към важната част:

"Здравейте!

Екипът на Нетера ТВ обича празници, също колкото обича и подаръци - затова реши да ви подготви Великденска изненада в свой стил."

Изненадата определено си струваше! Благодаря Нетера!

Posted in Етикети: , |

0 коментара: