Sony и блогърите

Снощи от Sony България организираха първата си среща с блогъри.

В Дон Домата на Цар Асен се събрахме се с Мишел и Молиф, Дзверо, Мартин Лазаров, Про, Ива и много се радвам, че най-накрая успях да се запозная на живо с Bloody и Марто (Stranger-a).

Показаха ни няколко модела на Vaio и Vaio Mini (Vaio W) - симпатичен малък модел с батерия с големи възможности (до 6 часа) и уникална резолюция за десетте си инча (1366 на 768). Това което ме грабна при големите модели е WEB бутона, който стартира единствено мрежова поддръжка и лек браузер, което отнема далеч по-малко време и батерия от стартиране и работа на цяла операционна система.

Ангел Кугийски - мениджърът на Sony за България (Албания, Македония, Сърбия и Черна Гора) обеща да предоставя продукти с марката Сони, на заинтересовани блогъри, за да ги тестват и опишат впечатленията в блоговете си. Way to go Sony! Очаквайте скоро в блога подробно ревю и тестове през бутилки на следната джаджа:

Sony Partyshot - уникална и интелигентна "самоснимкачка", която работи с новите Cyber-shot® фотоапарати на Sony снабдени с Smile Shutter™ - TX1 и WX1, видео:



Partyshot го има и в България и се предлага за към 260 лева.

хостинг и домейни

Posted in Етикети: , , |

0 коментара: