Черната Мълния

"Черната мълния (Чёрная молния/Black Lightning) е филм на продуцента Тимур Бекмамбетов ("9", "Wanted") и режисьорите Дмитрий Киселев и Александър Войтински. Филмът е с бюджет 8 милиона долара. (За сравнение любимият ми руски филм - "Сибирският Бръснар" (1998) на Никита Михалков "глътна" 45 милиона.

"Черната мълния" разказва историята на едно обикновено момче, влюбено в една необикновено красива девойка и една невероятна "Волга", която буквално лети и му помага да се превърна в супергерой, да въдворява ред и справедливост и по между другото да спечели сърцето на любимита си.

Филмът е пълен със специални ефекти, а музиката към него се изпълнява от победителя в миналогодишната Евровизия - Александр Рыбак.

Премиера в Русия - 31 Декември 2009, в България 7 Януари 2010.

В българия филмът се разпространява от гръцката Прооптики, които разиграват и томбола с 51 билета за филма в групата във фейсбук.

Трейлър:



На ден преглеждам десетки филмови заглавия, но не успявам да пиша дори за 1% от тях, но пък ги споделям с приятели в групата "Любителите на хубавото кино", присъедини се и ти!

хостинг и домейни

Posted in Етикети: |

0 коментара: