Banskoski.com

С оглед на наближаващия ски сезон и с нарастващото търсене на информация относно състоянието на пистите и ски курортите попаднах на следния сайт: banskoski.com.

С един приятел поведохме спор дали флаш приложението оградено с черна рамка най-горе на страницата се връзва с останалата цветова схема на сайта и дали е уместно интегрирано.

При отваряне на сайта виждате различни снимки от курорта, в черната рамка най-горе може да изберете и да видите и три кратки филмчета съпроводени с приятна музика на Gravity CO, съответно от селекциите: Bansko Resort, Bansko Sport и Bansko Extreme.

Спорът много се разгорещи, залогът нарасна и затова решихме да го разрешим чрез допитване до читателите на блога, моля ако имате време гласувайте в анкетата по-долу, за да видим и вашето мнение.

Прилагам и снимка от сайта, за да е пред очите Ви по време на глaсуването:





Posted in Етикети: , , |

3 коментара:

  1. man0l Says:

    Краде вниманието това черно, въобще не съвпада с цветовата схема, а тъй като моите очи са почти винаги изтощени, такива рязки разлики ми действат много зле.

  2. Анонимен Says:

    По принцип зависи каква му е целта. Ако е да се слее със сайта, черният цвят не е подходящ, но ако целта е да изпъква, то тя е постигната.

  3. Комитата Says:

    Язък им за претенциите на фирмата, правила сайта, изложени във фирмения сайт. Дизайнът е твърде банален за 2008г., а черното каре освен че вади очи, за друго не служи.