Луксозен Танк

През уикенда на столичния булевард "Цариградско шосе" суперлуксозна лимузина "Хамър Кристал" беше в центъра на верижна катастрофа.

Непокътнати са шестте комплекта с кристални чаши и 10-те бутилки шампанско, които висят в трите бара на тузарския интериор. По думи на шофьора катастрофата е предизвикана от бяла кола, пета в редицата. Тя влязла в най-лявото платно, набила внезапно спирачки и оттам всички следващи се забили една в друга. Тойотата пред Хамър-а е смазана до неузнаваемост, а американското возило е само с олюпена боя на решетката. Непокътнати са и шестте комплекта с кристални чаши и 10-те бутилки шампанско, които висят в трите бара на тузарския интериор, пише в. Стандарт. "Колата е много сигурна. Малцина са наясно, че стандартното тегло на едно хъмви, както го наричат на военен жаргон, е 2,5 тона, а това е близо 6 тона", обясняват спецовете от фирмата, която отдава лимузината под наем.

Колата тъкмо се е връщала от среща с Румънеца и Енчев. Те я харесали и платили цената от 150 евро на час, за да ги закара на 10 декември до НДК. Тогава е десетгодишният юбилеен концерт на рапърите, които много държали да пристигнат с гръм и трясък като американските си колеги. "Хамър Кристал" e дълга 12 метра и е единствена на Балканския полуостров.

Posted in Етикети: |

0 коментара: