Обама, сега остава и да си заслужиш наградата!

Нобеловият комитет днес падна изключително ниско и награди любимият на всички феномен - черният президент с нобеловата награда за мир в деня от девет годишнината от започването на войната в Афганистан...

Сега остава и да си я заслужи...

При положение че толкова високо признание се връчва за голи приказки, то ако Първанов не стреля по забранени за лов козли, спокойно може да вземе тази за природозащитник - всъщност толкова малко се иска!

За 2 мандата Буш стартира 2 войни, дано за 1 мандат "президентът на мира" - Обама, спре поне една.

Ако Обама носи промяна, то той трябва да спре да преследва с танкове и самолети шепа терористи, уж в отговор на атентите от 9/11, в крайна сметка не хвърляш динамит по мишките, нали?

хостинг и домейни

Posted in Етикети: |

5 коментара:

  1. frog and roll Says:

    Ами не съм убедена, че точно американски президент трябва да получава тази награда. Който и да е той. Не им е работа на тях да се правят на пацифисти и да бръщолевят за мир, докато се грижат за сигурността на държавата си и на света като цяло.
    А в следващия момент съобщиха за заловен физик-терорист, работещ в андронния де да знам каквобеше, в Швейцария, разработвал няколко "цели" във Франция. Те, тези като него се радват точно на пацифизма на овчите мозъци, които сами им се подлагат. :)

  2. MARFI Says:

    Интересно за физика, то ако работиш в андронния колайдер, не ти трябва да разработваш други цели :)

  3. frog and roll Says:

    Хич ме няма с физиката, просто направих моментален паралел между двете новини, навързани една след друга. :)

  4. wattie Says:

    Има обаче нещо, което никой от вас не отчита (или пък ви минава през едното и излиза от другото ухо). Именно с идването на Барак Обама на власт коренно се промени политиката на САЩ спрямо Русия. В момента двете държави преговарят за общи проекти. Дори стигнаха до споразумение за прословутия противоракетен щит. Каквото и да си бръщолевим за Ирак и Афганистан - те са прашинки в сравнение с огромната крачка, която се прави. Всъщност това е и втората сериозна крачка на човечеството за 65 години - първата беше "перестройката" през 1989...

    Според мен Обама си заслужи наградата, защото досега имаше само лицемери и от двете страни. Той обаче започна директни преговори.

  5. frog and roll Says:

    Марти, виж какво намерих: http://www.glasove.com/article-4360.php