Пътят на идеята

Пътят на идеята е едно интересно събитие, което има за цел да събере млади хора, инвеститори, бизнес ангели и най вече - хора с идеи на едно място и да им да постигнат целите си.

Семинарът ще се проведе в петък, 23 Октомври в аулата на СУ "Св. Климент Охридски", начален час и безплатна регистрация - 09:30 (първите 50 регистрирали се получават специална награда от организаторите)

Организатори и презентатори:

Рисковият Инвестиционен Фонд NEVEQ - от страна на фонда ще говорят Михаелена Дамянова - инвестиционен мениджър, Константин Петров и Павел Езекиев - управляващи съдружници и основатели на фонда.

Българските живи лаборатории -
Digital Spaces Living Lab - от тяхна страна ще говори г-н Ставри Николов - директор на лабораториите и основател и главен изследовател в Attentive Displays.

Българска Мрежа на Бизнес Ангелите - с представител Антон Тодоров - нейн съосновател и управляващ партньор.

През цялото време всеки, който се интересува ще може да си поговори с Крис Георгиев, за реализацията и идеята на StockPodium.com или с мен за favit

Освен favit и други две компании от инвестиционния портфейл на NEVEQ ще разкажат за пътя на идеята и реализацията си - MaYoMo и Οntotext.

Ела, ще ти хареса!

RSVP на събитието

Още по темата: "favit и пътят на идеята" от блога на favit.
хостинг и домейни

Posted in Етикети: , |

0 коментара: