Скоростно изкачване на Черни Връх - 29 Август

Традиционното скоростно изкачване на Черни Връх, част от календара на БФЛА и втори кръг от купата по планинско бягане "Витоша" и тази година ще се проведе в последната неделя на месеца - на 29-ти Август.

Стартът ще бъде даден точно в 9:00 до билетния център на НДК.

Състезанието е с изключително отворен формат и в него могат да вземат участие всички желаещи, добре е обаче да направите предварителна заявка от тази форма, на старта ще сключите и планинска застраховка, ако нямате такава. (~ 2 лева)

Организацията на състезанието е изключително добра и е предвиден транспорт за дребен багаж и резервни дрехи, които да облечете на финала, както и подкрепителни пунктове по трасето - на 8 километра от старта - "Информационен център Витоша" и на 13 километра от старта - станцията на лифта на "Голи Връх".

Всички финиширали в контролното време от 5 часа (14:00) ще получат медали за постижението си.

Фирмите за спортни облекла SALOMON, CRAFT, PUMA и други както и в предните издания са събрали солиден награден фонд, така че надпреварата при най-добрите ще бъде изключително оспорвана.

--
Впечатленията и резултатите ми от предните две издания:

Vitosha Run 2009 & 2008

Posted in Етикети: |

6 коментара:

  1. Snoop Says:

    Знаеш ли колко километра приблизително е трасето ?

  2. MARFI Says:

    18 километра.

  3. fen Says:

    Марти, надявам се да успея да си дойда и отново да направим Favit team:)

  4. MARFI Says:

    Ще се радвам!

  5. Lofoten Says:

    Ох, аз толкова искам да участвам, а не знам с кого, нито как да се запиша, нито как да докажа, че съм го изтичал :// А то започва след още 32 часа нали :S:S

  6. MARFI Says:

    Човече, формата за записване съм я включил в поста. Най-лесно може да докажеш с медалчето или пък ако си носиш GPS device, anyway - see u there!