The Init Lab: Call for helpers

Неуморният и винаги пълен с идеи Влади Василев от Start Up фондацията се пребори за нов и по-уютен дом на Init Lab-a (лаборатория за разработка на софтуерни и WEB приложения)

Лабът вече разполага със 140 квадратни метра и просторна тераса, които предтоят да бъдат запълнени с бюра и столове, за да имат младите хора с идеи място, където да се събират, да творят заедно, обменят опит и идеи и дори да стартират свой бизнес или поне следващия уебсайт, който ще промени света :)

Мястото е на много удобно място, почти на бул. Черни Връх, точно на гърба на офиса на НетИнфо. Ето и карта:


View Larger Map

Довечера ще даря бюро и гардероб за нуждите на лаба, за да може да се превърне в по-уютно място, а защо не и в първия роден технологичен инкубатор.

Ако идеята ви допада и искате да помагате, ето контакт на Владо: vladimir.vassilev @ startup-bg.org. Следвайте дейностите около Лаба и в twitter, предстоят Хакатлони, Работилници, сбирки и много други интересни неща:

init Lab ще се намира на пъпа на София, на 5 минути от НДК, 15 от станция Васил Левски и 5 от Хемус и CCS. Hell, YEAH! #initLabWed Aug 04 13:24:04 via Chromed Bird

3 коментара:

  1. Шемет Says:

    Hackathon бе бате, hackathon (http://en.wikipedia.org/wiki/Hackathon). Много ти благодаря, че сподели инфото за Лаба и в блога си!

    Що се отнася до мебелите, има ли възможност да ги взема в понеделник, понеже в момента ми е трудно да организирам транспорта? Ако не - ще измисля нещо със сигурност :)

    Отново, едно огромно ГЛАБОДАРЕН!

  2. MARFI Says:

    Понеделник да е :)

  3. Анонимен Says:

    Братле, гордея се с теб! В)