Прецакан

След като приключиха изборите и бат Бойко спичели любовта на народа си казах, че ще си дам почивка от дебилната ни политическа сцена, няма да следя какво се случва нито да се трогвам... издържах до днес!

Всъщност на косъм бях да наруша обета си когато Рушвет Чакъров депутат от ДПС и бивш министър на екологията, бе номиниран за шеф на екокомисията! Е, направи си самоотвод, но пък комисията си остава водена от хора на ДПС - Искра Михайлова, зам.-министър на регионалното развитие в кабинета „Станишев“.

Определено провалени политици, няма ги новите лица (Бойко ги остави в Бургас) няма я промяната...

Но днес, днес чашата преля с назначението на тоталния смешник и неможач - Павлин Димитров за заместник на Цветанов в МВР.

Не само това, но и нещо което е ясно и на малките деца ни се сервира като "новина":

Излишъкът, за който червените тръбяха се оказа забавено ДДС, прескъпата им кампания пък боядиса бюджета в цветовете на партията столетница - ярко червено!



А толкова добре си живеех, в моя си велосипеден свят и толкова по-приятно ми беше да гледам клипове на Groove Coverage с Milene Munch, наместо грозните мутри на празноглавите ни политици, които дори не могат да говорят правилно...

хостинг и домейни

Posted in Етикети: , |

0 коментара: