Must see: Middle men

Middle Men e забавно разказан и добре сниман филм, който ни връща години назад, преди Интернетът да е бил "забавен", разбирай да е бил пълен с порно.

Двама на пръв поглед тотални загубеняци, решават да качват сканирани еротични списания онлайн, по-сръчният от двамата дори разписва протокол, който "и до днес е стандарта при онлайн разплащанията" - да бе да. И Da bing! - кешовицата завалява.

Забъркват с Никита - местният собственик на стриптийз клуб и разбира се - руски мафиот. Момчетата, снимат мадамите и качват клиповете, като обещават 25% от приходите на рускана.

Идиотите изперкват, забравят да плащат, руснаците ги счупват от бой. Намесва се мистър "решавам проблеми всякакви", който пък е семеен... Посоката на бизнеса завива към посредничество при онлайн транзакции между сайтове като "Slutty Japanese Bitches" и крайния клиент, така че жена му да не вижда сайта в банковото извлечение, а 24/7 Billing Co. примерно. Руснаците продължават да създават проблеми, кура на нашия човек не е от желязо, абе як филм :)

Posted in Етикети: |

0 коментара: