DMS KAMEN 17 777


Камен, мой много добър приятел и човек, който като председател на фондация StartUP в последните 5 години се е посветил на това да помага на младите хора у нас да сбъдват мечтите си, се нуждае от помощ.

Диагностициран е с тежка форма на рак - Сарком на Юинг, който за жалост е в доста напреднала фаза. Дори при така създалата се ситуация, надежда има и едва двадесет и четири годишния Камен, може да се излекува и да се върне към чертожната дъска и плановете за първата сграда в космоса (мечтата на Камен). 
Лечението е сложно и дълго, състой се от няколко части - операция (отсраняване на по-голямата част от образуванието), която трябва да се извърши от специалисти в чужбина - вероятно в клиника в Израел, Германия или Франция. Все още проучваме най-добрата възможност. После идва на ред лъче и химиотерапии, които може да се извършват и у нас, по рецепта.

Цялото лечение е свързано с много разходи и затова се обръщам към вас, читателите на този блог - помогнете на Камен, повече информация за нег, за заболяването и за възможностите за лечение може да намерите на сайта на кампанията - Кометите на Камен. Там сме публикували и набирателните сметки. Благодаря ви, комети и блестете силно!


Posted in Етикети: , |

0 коментара: