Простотии




Потресен съм, на 25 Март в ефира на РЕ:ТВ Соломон Паси си позволи да нарече индиректно приятелят ми Комитата "простак" или поне драскач на "простотии".

Не очаквах толкова плоско поведение от един човек с дългогодишен опит в политиката...

Изгледайте видеото, в него Монката Паси ръси бисер след бисер:

Не трябвало да се отдава допълнително внимание на блоговете, те не заслужавали да се появяват в телевизионен ефир, те били зли, пълни с простотии и най-важното съвсем не естетични.

Блоговете трябвало да се преглеждат от естетическите и художествените експерти трудещи се в РЕ:ТВ и чак тогава да се цитират.

Монка, не сме в комунизма, не може да пудрим България до безкрай, истината няма да спечели от грим и естетически добавки.

Айде, помогни за гласуването на поправките в ЗЕС и ще може да триеш "простотии" на воля!

Първо ме беше яд, после ми стана наистина смешно от жалките нападки на господин Паси.

Успех по пътя му към НАТО, на 25-ти Март, той показа мислене на един истински военен - плоско и агресивно, НАТО ще преуспее ако той го оглави, НАТО ще стане една естетична, художествено издържана структура.

Към края на видеото, Соломон Паси (101 процентов българин) се жалва, че видите ли блогърите хвърляли кал по иначе чистия и розов образ на България пред света и и рушали имиджа...

Само да припомня на гусин Паси (гусин, ползвам щото нали отпаднаха обръщенията господине, госпожо), че гусин Минчо Спасов, член на същата политическа групировка като Монката също има блог, и господин Спасов е простак значи ?

Изгледайте видеото, то говори само за себе си:



Цялото видео е достъпно тук

Всеки който се чувства засегнат от думите на гусин Паси може да ползва видеото, да го разпространява и подронва авторитета на този, които си позволи да лепне определението "простотии" на българските блогове.

Вижте всичко казано от блогърите по темата в групата на favit:

Блогърите (не) са простаци

Posted in Етикети: , , |

9 коментара:

  1. Анонимен Says:

    Ходила съм при него като евролингвист, за да го помоля още преди сключването на Договора в Люксембург през 2005 г. да разпространим повече информация сред българите за ЕС, за да намалим неинформираността и огромните разлики, които ни делят. Чакала съм го в bTV, защото не приема простосмъртни във Външно. Правеше се, че говори по телефона. След това журналисти ми казаха, че е обичаен трик. Сега забеляза, че няма прозрачност и управленски капацитет в България. А къде отиваха 5-те милиона лева по Комуникационната стратегия всяка година от неговото управление на Външно? Съдържанието на блоговете било простотия, а скулптурите в двора на Външно, които никой не е виждал заради тоталната забрана и следене с камери на всеки ъгъл там, били естетика. А какво работи Гергана Паси като министър? Затова написах анализа за блогърите именно българските блогъри, защото знаех, пред какво се изправяте -
    http://svejo.net/home/link_summary/195112-Blogurite-v-Bulgariq-socialni-aspekti?feature=7#comments :-(
    Любима

  2. Polly Says:

    Това ми звучи много anti-свобода на словото! Излага се Монката, излага се много!

  3. nik666 Says:

    Сигурно после жена му го е чакала с точилката вкъщи, нали и тя има блог.

  4. Анонимен Says:

    Е нали контролират всички печатни и електронни издания,нали всички банки са тяхни!
    Сега искат да забранят всяка свободна изява за словото срещу тях за да командьорят света както си искат.
    Никой да не разбере как ни ограбват през банките,как избиват безнаказано жените и децата на нещастните палестинци,дръзнали да живеят в собствената си страна... никой да не знае неудобните истини за прекомерното им забогатяване и преяждане с власт!
    Глобализацията-мечтата им да владеят света! Защо ми се струва,че пак няма да им се получи... както последно с ВОСР?

  5. Ангел Грънчаров Says: Този коментар бе премахнат от автора.
  6. Анонимен Says:

    Марфи, благодарско за банерчето – вече го качих при мене:-)

  7. Анонимен Says:

    Блоговете са голяма простотия. В тях хората свободно споделят мнения, идеи и дори се осмеляват да коментират властта, да развалят медийния комфорт на боговете. Блоговете обединяват хората.Блоговете рушат имиджа на България,показвайки аканите дупета на някой самозабравили се онбашии.Да, неприятно е да се събудиш някоя сутрин, да отвориш някоя страничка и там мигащо банерче да ти подскаже: Господине, нещо намирисва, не гледайте към другите, от Ваше Величество се носи тая смрад....За това спрете блоговете! Спрете тока! Спрете парното! Спрете въздуха!Спрете интернета! Да,ама ние си държим на свободата. Та, Монка,я ти спри да се излагаш! И се приплакни.....
    /Извинете за простотиите,така съм си от дете и такъв се харесвам/

  8. Анонимен Says:

    Трудно е да си представим,че който и да е издател или който и да е вестник в наши дни,в България най-вече,ще си позволи да отпечата една сериозна и основателна критика на "еврейската душа"на отявления българист и носител на вездесъщото име СОЛОМОН Паси.Защото днес,каквато и да е критика, за такива като него, е забранена като антисемитизъм.Въпросният нека да си гледа мидраша,а не да се опитва да ни проповядва политически цинизъм!

  9. Анонимен Says:

    Е те това е ...Първо спреха излъчването на ТВ Скат а сега и на блоговете се точат.Какво ше правиме незнам!?!?