Престанете със глупостите!

Mария ми обърна внимание на едно СКАНДАЛНО ИНТЕРВЮ < (меко казано) с негова недосегаемост и вечноправие - Сергей Станишев. Горната рисунка най-точно показва изражението на лицето ми, когато чух господин Станишев да отговоря на неудобен въпрос със: "Престанете с глупостите!"

Ах, Вие, лоши, лоши, журналисти, как смеете, как смеете да искате информация за оставката на Пламен Орешарски, та той е финансов титан, той, той с тези две ръце вдигна България на крака, не му трябва дори европейска помощ, затова мъдро, по Соломонски поведе подопечените си агенции по пътя на загубване на акредитациите си пред ЕС защото на България не и трябват пари от ЕС, ЕС е по-зле от България, на него са му по-необходими.

Цялото видео, заедно с интервюто на Мария Капон и Любомир Терзиев <(разкрива загуби от 320 МИЛИОНА ЛЕВА, в министерството водено от Орешарски) вижте в неофициалния архив на RE:TV

Аз съм Ви подбрал и Ви сервирам само най-вулгарното, най-пошлото от думите на Сергей и изключително силното откриващо слово на Иван Бедров:



Заформи се и полемика относно артикулацията на Серго, аз чувам едно сдъвкано "Пре.. спрете", размазано "престанете" клонящо към "спрете", явно Сергей се е учудил сам на дързостта и и не е успял от вълнение да артикулира правилно. Кажете моля, според вас "Спрете" или "Пре... станете" казва?

А и нещо... в делнични дни около 19:00, 19:30 вижте новините от деня такива каквито са само на retv.bg. Разбира се по това време може да гледате и някое "риалити", но и без това по-хубавите девойки от него ще ги видите голи в Плейбой, така че...


3 коментара:

  1. Unknown Says:

    Благодаря за видеото :) Цял народ трябва да разбере, че блогърите говорят простотии, а журналистите - глупости. Само членовете на проваленото ни правителство говорят естетично!

  2. Анонимен Says:

    Този недорасляк осра всичко откъдето мина и откъдето помина го освириха и отсвиркаха.Голяма срамота.

  3. Б. Рангелов Says:

    Много ясно се чува: "СПРЕТЕ с глупостите"