Skype пускат GSM

От Скайп обявиха намернията си за създаването на собствен мобилен телефон. Skype най-вероятно ще използва мрежите на 3 Mobile в Европа, Азия и Австралия. (Ето къде ги изпреварихме американците!)

Скайп телефонът или White Phone ще работи както в мобилните така и в мрежите на Скайп. Предвижда се да може да виждате всички ваши онлайн контакти на дисплея му. Разбира се, между Скайп потребители ще говорите без пари, а пък от Skype обещават евтини разговори с мобилните и стационарни мрежи и поносими международни обаждания.

Със скайп телефона си, ще имате на разположение и уеб браузър, мултимедийни приложения и поддръжка на високоскоротсни мрежи UMTS.

По темата:

Уязвимост в Скайп


Posted in Етикети: , |

8 коментара:

  1. Анонимен Says:

    Puskaite go 4e da go kopuvammm

  2. Анонимен Says:

    С най-голямо удоволствие ще си купя такъв телефон.Това предложение звучи доста примамливо,като се има в предвид безплатни разговори в Skype и ниски тарифи към другите мрежи.

  3. Admin Says:

    А как ще се реши проблема с необходимостта на интернет връзка за използвана на Skype? Разбирам че разговорите между skype абонати ще са безплатни но не вярвам да ни предложат и безплатен, безжичен интернет. :)

  4. MARFI Says:

    Мисля, че ще се свързват с Wi - Fi мрежи. Някои безплатни други платени.

  5. Анонимен Says:

    Не може ли да се ползва skype на някакъв телефон, на който може да се инсталират приложения? И да е с интернет. Обаче не съм наясно с цените на интернета за телефони. В идеалния случай да имахме wi-fi покритие на цялата страна като македонците.

  6. MARFI Says:

    Е македонците са малка държавица, мисля че на iPhone има skype, на всеки по-модерен телефон можеш да го подкараш.

  7. Анонимен Says:

    пускайте го по скоро на пазара ште си го купя с удоволствие

  8. Анонимен Says:

    бих си купил такъв телефон,но и да нее по скъп от 350-400лв