ГЕРБ - фурнаджийска лопата

Доброслав Димитров предизборно беше против безконтролното следене в Интернет. Когато обаче дойде гласуването в пленарна зала смени позицията си според както е угодно на партията му:

"За желания от вътрешното министерство достъп до електронните комуникации гласуваха само депутатите от ГЕРБ и "Атака". Проектът беше приет със 100 гласа "за" в-к Дневник

Доброслав Димитров толкова силно афишираше позицията си преди изборите, че все още не може да падне от челните места в търсачките. Ако човек направи търсене за името му ще остане с впечатление, че това е един човек с принципи, който отстоява позицията си...Истината е съвсем друга и е доста тъжна - от ГЕРБ говореха това, което избирателите искаха да чуят, щом влезнаха в парламента обаче - бързо го забравиха.

Опасенията ми, че ГЕРБ не само ще забравят предизборните си обещания са бял кахър пред притесненията ми, че искат безконтролно следене с цел лично облагодетелстване. Ето и един пример за подобни злоупотреби от Англия:

"Някои от служителите са отстранени и за използване на база данни на полицията за проверки на хора по лични причини. Най-сериозно е засегната полицията в графство Южен Йоркшър, където в нарушения са заловени 53 служители." в-к Дневник

Видеото откри и обработи Асен Генов

Posted in Етикети: , , |

5 коментара:

 1. Stan Says:

  Отвратителни са!

 2. БАЛТАЗАР ИВАНОВИЧ Says:

  Определено са отвратителни, Станиславе.

  Мърфи, две неща.
  Едното е ДА, заради принципната позиция против подслушването и следенето на трафика.
  Второто е НЕ. Взаимовръзката избирател-партия-представител е много важна. Не я подценявай ;)

  В КЛУБЪТ се занимаваме с тия неща. Намини някой път. Политика не се прави ден до пладне и юруш на маслините. Като искаш да те представляват, трябва да направиш нещо по въпроса. Само с хленч и "граждански искания" работата ...

 3. Мартин Линков @marfuzii Says:

  Koй клуб Балтазаре? Ти си разкрил истинското си лице и име ли? Нещо явно съм изпуснал :)

  Много хубаво си го казал:

  "Политика не се прави ден до пладне и юруш на маслините."

  Ама ние пробвахме вече съвета ти:

  "Като искаш да те представляват, трябва да направиш нещо по въпроса."

  След като независими блогъри и членове на партия ЗЕЛЕНИТЕ стартираха кампанията "Обади се на депутат - спри тоталното подслушване" и след като не видяхме удовлетворителни резултати от страна на депутатите, ние се обръщаме към всички демократи и свободомислещи граждани с покана да се присъединят към организирания от нас протест.

 4. Анонимен Says:

  Лъжат и крадат като БСП-то и ДПС-то.

 5. Анонимен Says:

  Не фурнаджийски лопати,а поклонници на най-древната професия.Ако фюрера им даде знак и ще направат поза на връзващи обувки.